Arsenicum album

 

Vezměte si s sebou Arsenicum album. Snad jsem vás nevyděsila. Opravdu nemám v úmyslu vás “otrávit”, právě naopak. Je to lék první volby. V homeopatické podobě vám excelentně zabere a nemusíte mít obavy, že se otrávíte arzénem. Díky specifické homeopatické výrobě kuličky obsahují pouze informaci, ředěním zmizí toxický efekt. 

 

 

Kde, kdy a jak

 

Kupte si v lékárně Arsenicum album 15 CH . Pokud na dovolené budete mít řidší stolici (průjem), užívejte po každé stolici 1 globuli, dokud se stolice neupraví do normálu. Arsenikum album skvěla zabírá v situacích, kdy jste snědli něco „zkaženého“ nebo pili vodu, na kterou nejsme zvyklí (místní ji pijí).

 

 

Je možné, že už máte s homeopatií zkušenost a jste zvyklí užívat 3 kuličky nebo 5 – klidně u tohoto dávkování zůstaňte, účinek bude obdobný. Já doporučuji jednu. Jde o informační metodu a informace je stejné, ať užijete 1 nebo 5 kuliček. 

 

 

Značení CH používá Boiron a je u nás velmi rozšířený, u jiných výrobců najdete značku pouze C, je to totéž. Pokud si budete homeopatikum kupovat zahraničí, uvádějte tedy rovnou C. Někde je zvykem používat i jiné druhy ředění, můžete použít například D a pak zvolte 12 nebo 30. Více o potencích najdete v mém článku Potence.

Pokud s sebou berete malé děti, můžete jim kuličku rozpustit ve sklenici pitné vody a dát jim ji vypít. Množství vody (1 dcl – 1 l) zde nehraje roli a ani to nemusí vypít celé. U malých miminek podejte pár kapek kapátkem přímo do pusinky.

 

Dovolená v Egyptě

 

Byla jsem s kamarádkami i v Egyptě. Já jsem naštěstí extrémně vůči průjmu odolná, ale obě moje kamarádky Arsenicum album ocenily. Nechte se inspirovat a na dovolenou už jedině s Arsenikem. Nezabere v kufru místo a obrovsky pomůže.

 

 

 

Prevence

 

Je také možné použít na prevenci Oscillococcinum, vzít si před vycestování jednu dávku a tu případně po týdnu opakovat. Tak si zvýšíte odolnost vůči infekci. Z jiného “rance” mohu doporučit týden před odjezdem začít brát probiotika a pokračovat i během dovolené, vaše celé zažívání bude odolnější.

 

Nezapomeňte

 

Je vhodné dodržovat obecné rady typu: pijte pouze balenou vodu a po malých dávkách (maximálně 1 dcl), ve velkých vedrech nepijte příliš chlazené nápoje, dodržujte pitný režim, opatrně u ovoce a zeleniny, nemusí být umyté pro nás pitnou vodou, také zmrzlina může v mnohých destinacích být pro naše zažívání nevhodná (není z balené vody) a stejně tak i led, který vám dají do sklenice.

 

 

Přeji krásnou dovolenou!

 

 

JAK PROŽÍT DOVOLENOU (VÝLET) V KLIDU

A BEZ NEPŘÍJEMNOSTÍ

TADY JE PERFEKTNÍ ŘEŠENÍ TOHO, ABY NEMOC NEZKAZILA VAŠI VYSNĚNOU PŘEDSTAVU

ZÁKONY SCHVÁLNOSTI FUNGUJÍ DOKONALE. NĚCO SE STANE ZROVNA TEHDY, KDYŽ SE TO ALE VŮBEC NEHODÍ.

Téměř celý rok se těšíte na dovolenou a moc vám záleží na tom, aby se povedla. Sníte o pohodě a klidu nebo o aktivní dovolené, kde naberete síly a vypnete hlavu. Zdravotní komplikace jsou to poslední, po čem toužíte. To už je příjemnější si tím projít doma. Navíc shánět léky (homeopatika) někde na cestách může být komplikované (nemožné).

🛶🚗🚲✈ Čeká vás dovolená nebo výlet a možná už v hlavě připravujete záchranné scénáře na situace jako je klíště, úpal, namožené svaly, zažívací problémy (zvracení, průjem, zácpa) nebo jiné další neduhy. Jste alternativně laděni a dáváte přednost přírodním řešením. Homeopatie je skvělá, jen co si vzít a jak homeopatika používat.

🛶🚗🚲✈ Možná jste už na vlastní kůži zažili, jak umí potrápit cestovatelský průjem. Místo odpočinku nebo poznávání jiné krajiny jste na hotelu a trpíte. Je to jak ze špatného filmu, pravý opak vaši vysněné představy.

🛶🚗🚲✈ Možná už máte v knihovničce jednu nebo i více knih o homeopatii. Líbilo by se vám je umět používat, ale… Knihy často zmiňují okolo 200 různých homeopatik – a není jednoduché z nich vybrat ta, které budete nejspíš na cestách potřebovat. Když se něco stane, nestáčí vám vědět, co potřebujete – potřebujete homeopatikum mít. Co teď? Je pozdě je shánět, ne všude jsou k mání.

 

KAŽDÝ ROK DOSTÁVÁM PŘED LETNÍ SEZÓNOU ŘADU DOTAZŮ OHLEDNĚ TOHO, JAKÁ HOMEOPATIKA SI KOUPIT NA DOVOLENOU. PŘIPRAVTE SE NA MOŽNÉ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY AŤ UŽ CESTUJETE NA DOVOLENOU SAMI NEBO S DĚTMI. PORADÍM VÁM, JAK SI ZAŘÍDIT VŠE POTŘEBNÉ, ABY VÁS NA DOVOLENÉ NIC NEPŘEKVAPILO.

DOBŘE VÍM, JAK JE PRO LAIKA OBTÍŽNÉ ZORIENTOVAT SE V DESÍTKÁCH HOMEOPATICKÝCH LÉKŮ,
V JEJICH DÁVKOVÁNÍ, SPRÁVNÉ POTENCI A POUŽITÍ PŘI KONKRÉTNÍCH PROBLÉMECH.

PROTO JSEM PRO VÁS PŘIPRAVILA HOMEOPATICKOU CESTOVNÍ LÉKÁRNIČKU – PRŮVODCE PRVNÍ POMOCÍ NA CESTÁCH.


NAJDETE V NÍ PROVĚŘENÝ VÝBĚR NĚKOLIKA HOMEOPATIK, SE KTERÝMI JAKOUKOLIV CESTU ZVLÁDNETE V POHODĚ, I KDYŽ SE NA NÍ VYSKYTNE VÝMOL V PODOBĚ ZDRAVOTNÍCH POTÍŽÍ.

Potřebuji manuál na cesty

error: Content is protected !!