Zkušenost s léčbou hemoroidů

Velmi mne potěšila zpráva, že se čtenář mého e-booku Hemoroidy zbavil hemoroidů. A ještě víc mi udělalo radost, že souhlasil s rozhovorem. Měl však jednu podmínku, že nezveřejním jeho jméno. Tomu rozumím, je to citlivé a intimní téma.

Jaké homeopatikum Vám zabralo nebo jich bylo víc?

 

Byl to Sulfur. V jeho popisu je uvedeno svědění konečníku. Tento problém mne trápí už čtyři roky a zvláště v letních měsících to bylo velmi nepříjemné.

A co se dělo před čtyřmi lety? (Tak se ptám svých klientů při konzultaci. Často znají odpověď, někdy jim samotným přijde nelogická.)

Je to zvláštní, měl jsem ten problém už i dříve, ale po týdnu sám zmizel. Bylo to asi po velké stolici a jak říkám, samo to zmizelo.

 

To mluvíte o době ještě před čtyřmi lety? A co bylo před těmi čtyřmi lety?

 

Ano. Moje máma měla sama problém s hemoroidy a po celém okolí vyprávěla, jak půjde na nějakou složitou operaci. Nejdříve měla jít na kolonoskopické vyšetření a já jsem ji vezl. Pamatuji si, že to bylo přesně touhle dobou, byl podzim, listopad.

Celou cestu v autě mi líčila, jak je to hrozné, co strašného ji čeká. To už před vyšetřením. Nedej bože před operací.

 

 

Teď jsem malinko ztratila nit. To souvisí s Vašim problémem, to bylo před 4 roky?

 

Ano. Působilo to na mne dost depresivně a představoval jsem si, jak to musí být hrozné. Dojeli jsme na kliniku, čekal jsem na ni celé dvě hodiny. Pak jsem ji vezl domů a poslouchal ty stejné příběhy. Úplně se mi ulevilo, když jsem byl konečně doma. Druhý den mne začal strašně pálit konečník a říkal jsem si, to je asi ono, o tomhle máma mluvila. To mne taky potká. Během zimy to bylo lepší. Jak se ale oteplilo, začalo to být hrozné. Kamkoliv jsem šel, potil se mi zadek.

 

 

Co to znamená potil se mi zadek?

 

Prostě jsem měl mokré a špinavé trenky.

 

Byl ještě i jiný problém?

 

Když jsem si utíral zadek, tak jsem na papíru viděl krvavé skvrny. Tajně jsem doufal, že je to psychická věc a že to přejde.

 

To trvalo celé čtyři roky? S tím, že v zimě to bylo mírnější?

 

Asi tak, pokud člověk nedělal nějaký sport.

Sport to zhoršoval nebo naopak?

 

Když jsem běžel závod nebo byl na lyžích, svědilo a pálilo to mnohem víc. Nejhorší to bylo po zpocení. Po dvou a půl letech, když mi partnerka řekla, že mám “posrané trenky”, ať s tím něco dělám, pochopil jsem, že situace je vážná.  Na webu jsem narazil na reklamu na soukromou kliniku, která nabízí laserové odstranění hemoroidů. Sbíral jsem asi tři měsíce odvahu a pak jsem se rozhodl napsat.

 

 

Vy jste tedy v minulosti absolvoval nějaký zákrok?

 

Bohužel se z kliniky neozvali a s partnerkou jsem se rozešel. Tak jsem problém odložil. Už dříve jsem četl články o homeopatii, přišla mi zajímavá. Když laser zklamal, tato přírodní metoda by mi mohla pomoct. První na mne vyskočily asi na hodně známe stránky. Přečetl jsem si článek o hemoroidech, ale nic vhodného jsem nenalezl. Ještě jsem zkoušel komerční stránky o zdraví nebo pro zdraví a taky jsem nenašel nějaký jednoznačný recept. Do oka mi padl příspěvek na Fb, že se připravuje e-book Hemoroidy. V létě konečně vyšel a já si ho stáhl. Ještě dnes si pamatuji, že jsem se zrovna vrátil z koupaliště.

Napřed jsem ho celý prolétl a zjistil jsem, že v polovině jsou dobré popisy různých léků. Vrátil jsem se k těm popisům a volba jednoznačně padla na Sulfur, podle pálení v konečníku. “Blik- žárovka”, to bude ono. Koupil jsem si tedy v lékárně Sulfur, jsem přece jen kus chlapa, tak jsem raději volil silnější – tedy 15 CH a pro jistotu pět kuliček.

Co se dělo po léku?

 

První měsíc se nedělo vůbec nic, statečně jsem užíval a zadek pálil pořád. Pak jsem odjel do zahraničí a nevzal si lék  sebou. Po třech týdnech jsem se vrátil a stále se to nezlepšilo. Řekl jsem si, dám tomu ještě šanci a koupil jsem si další tubu. Bral jsem ho asi tři týdny a pak jsem na to úplně zapomněl a myslel jsem si, že to stejně nefunguje.

 

Počkejte, mně jste děkoval, že to zabralo?

 

Nějak jsem to v hlavě neměl a najednou jsem zjistil, že moje trenýrky jsou už čisté, že papír není od krve a že mne zadek nepálí.

Jak to bylo dlouho od začátku prvního užívání? Vím, že jste to nějakou dobu i vynechal.

Dva a půl měsíce.

Moc mne těší, že Vám homeopatie pomohla. Děkuji Vám za rozhovor.

Vždy mi udělá radost, když správně vybrané homeopatikum pomůže od zdravotních a i jiných problémů. Krásný zbytek dne a zatočte jednou provždy s hemoroidy.
Těší mě, že můj návod lidem pomáhá. Sdílím další zkušenost jiné čtenářky:

ZATOČTE S HEMOROIDY JEDNOU PROVŽDY a získejte další bonusy ZDARMA

aneb Jak s nimi snadno homeopaticky zatočit (manuál k samoléčbě nejen pro laiky)

 

 

💥 Znáte ten nepříjemný pocit v oblasti konečníku. Nebo je to dokonce neutuchající bolest a nesnesitelné svědění?

💥 Jsou to muka vydržet sedět v práci. Neulevuje ani speciální podsedák nebo podložky, který navíc problém neřeší. Sednout si do auta a zvládnout dlouhou cestu třeba na dovolenou, je utrpení, které nespasí ani jinak snová dovolená.

💥 To jsem ještě nezmínila, jakou noční můrou je jít na “velkou”. Udělali byste cokoliv, aby to tak příšerně nebolelo. Trošku pomáhají projímadla, stolice je měkčí, ale i tak to šíleně bolí.

💥 No jít s hemoroidy k lékaři, to je také docela děsivá představa. Vystrčit na někoho holý zadek, to je tak ponižující! Byl by to sen to zvládnout jinak!

💥 Teď se vám ulevilo, protože tak daleko to u vás ještě nedospělo. Občas najdete krev na toaletním papíru, někdy se objeví svědění a pálení, ale zatím se to vždy po nějaké té mastičce zklidnilo. Skvělé, že máte aspoň klidová období, ale jistě Vás děsí, že to bude čím dál horší a operace vás stejně nemine.

💥 Začalo to s porodem? To je velmi časté, ale nic to nemění na tom, že tohle nechcete. Když člověka bolí hlava, může si aspoň postěžovat, to je společensky přijatelné. Zkuste ale rozebírat váš konečník!

 

MÁM PRO VÁS ŘEŠENÍ = E-BOOK hemoroidy  s bonusy ZDARMA

error: Content is protected !!