Častý dotaz

 

Opakovaně dostávám otázku, kde se dají Schüsslerovy soli koupit. Odpovídám, že se prodávají se v lékárnách. Jedná se o registrované přípravky, možnost prodeje mají pouze lékárny. Prvním výrobcem solí, už pro Dr. Schüsslera, je výrobce DHU a já sama tohoto výrobce používám. Vidíte je i na fotkách na mém webu. Realita je ale taková, že na trhu jsou ještě dva výrobci, kteří nemají soli registrované (zákonná povinnost) na SÚklu (Adler, Biomineral). Neregistrované výrobky (jako např doplňky stravy obecně) se nemusí prodávat výhradně v lékárnách.

 

Špatná zkušenost

 

Mnoho lidí se na mne obrací se špatnou zkušeností. Navštívili lékárnu nebo i více lékáren a slyšeli pouze: “Nemáme.”, “To nejde objednat.”, “V lékárně Schüsslerovy soli nelze koupit.”… Ptáte se mne, ve které lékárně Schüsslerovy soli mají, jste dokonce ochotni si přijet i do Prahy.

 

Kde udělali soudruzi chybu?

 

Jsem lékárnice a moc nerozumím, proč nastávají tyto situace. To, že výrobek neznám, neznamená, že jej nemůžu zajistit a udělat klientovi radost. Zároveň se omlouvám všem vstřícným magistrám a lékárenským asistentkám, které buď Schüsslerovy soli znají nebo se snaží vyjít vstříc. Dostanou se ke mně pravděpodobně pouze negativní zkušenosti. Věřím, že se vám to stává pouze výjimečně.

 

 

 

Možnost e-shopu

 

Mnoho lékáren má i vlastní e-shopy. Sortiment je zde automaticky aktualizovaný. Pokud jste zvyklí nakupovat přes internet, vyhnete se slovu „NEMÁME“. Můžete do vyhledávače zadat  DHU a vyfiltrují se vám všechny Schüsslerovy soli. Doneslo se mi (píšete mi), že máte skvělé zkušenosti s GigaLékárnou (nejlepší ceny, vstřícnost, rychlost). Oslovila jsem ji a na navázala spolupráci. Připravili pro vás například stránku, kde si můžete rovnou „vyklikat“ seznam k nákupu (Domácí a Cestovní lékárnička) – to jsou bonusy k e-bookům.

 

 

 

 

12 solí a lékaře už nepotřebujete

TOHLE VÁM BUDE FUNGOVAT, I KDYŽ JSTE ABSOLUTNÍ LAIK

 

Chtěli byste se o solích dozvědět více? Sami si vybrat ty soli, které vaše tělo potřebuje? Napsala jsem e-booky Schüsslerovy soli a Vizuální diagnostika. Jsou určeny pro laiky a začátečníky. Více o těchto e-boocích se do zvíte ZDE>>.

 

VĚDĚLI JSTE, ŽE ZA KAŽDIČKOU NEMOCÍ SE SKRÝVÁ NEDOSTATEK ŽIVOTNĚ DŮLEŽITÝCH SOLÍ?

💎 Když jsme nemocní, tak nejen je nám „blbě“, ale nemůžeme pracovatpostarat se o domácnost nebo rodinu. Když se ještě navíc jedná o děti, je nepříjemné vidět, jak ztratily svou radost ze života, nemají chuť si hrát nebo dokonce trpí. Když povyrostou, tak navíc řešíme, že nemůžeme do práce a peníze jsou k životu také potřeba.

💎 Někdy je to jen obyčejná „nudle“, jindy kašel, teplota a úplně rozloží běžný chod domácnosti. Nevíte, kde vám hlava stojí a navíc nemáte v lásce hned sahat po „chemii“. Vypadá to jako bludný kruh, ve kterém se točíte jak „nudlevbandě“. To nemluvím o penězích. Kdo má pak ještě poslouchat ty řeči kolegů v práci, no ona je zase doma a my tu za ni pracujeme. Většinou tedy mlčí, ale ta atmosféra, když se za dva týdny vrátíte, ta by se dala krájet.

💎 Naštěstí pro vás řešení existuje. Přesněji řečeno, je jich určitě více, ale rozumím, že vy potřebujete něco jednoduchého a právě takové vám chci představit. Povím vám více o Schüsslerových solích.

💎 Oceníte, že nemusíte soli roky studovat. Stačí pár základních informací a hned můžete rovnou začít (klidně zítra). Nepotřebujete mít medicínu nebo jiné zdravotnické vzdělání a přesto si můžete pomoci rychle, účinně a ještě přírodní cestou.

💎 Soli dnes naklikáte na lékárenském e-shopu během pár minut a možná už další den máte balíček doma. Jak roste povědomí o solích, mnohé lékárny je už mají skladem nebo vám je do druhého dne objednají.

💎 Soli jsou využijete u každé nemoci, protože nemoc je vždy zároveň i nedostatkem životně důležitých solí. Jak tělu doplníte potřebné soli, rychle se s nemocí vypořádá. Možná ani netušíte, ale mnohé víte a používáte už nyní. Co si vezmete na křečovitou bolest? Hořčík. U solí je to jen latinský název toho stejného – sůl č. 7 Magnesium phosphoricum. Jste unavení? Pomůže železo a opět jen latinský název sůl č. 3 Ferrum phosphoricum. Pro zjednodušení můžete používat čísla a nemusíte si na názvu lámat jazyk. Já také vždy lidem radím, vezměte si trojku a sedmičku.

 

 

 

Klikněte pro víc informací.

 

error: Content is protected !!