Alzheimerova nemoc

 

Alzheimerova nemoc začíná nenápadně a pozvolna. Prvním zaznamenaným problémem bývá zhoršení paměti. Jak nemoc postupuje, přidávají se další potíže… problém se vyjádřit, rozhodnout. Dochází ke zmatenosti a ke změně osobnosti postiženého.

 

Schüsslerovy soli

 

Když byla tato nemoc pojmenovaná, považovala se za velice vzácnou. Nyní je tomu jinak. Stále více lidí trpí Alzheimerovou nemocí. Díky vašemu dotazu, zda mohou i v této situaci být nápomocné Schüsslerovy soli, jsem se rozhodla pro napsání tohoto článku.

 

 

Nejužitečnější soli

 

Pomocí Schüsslerových solí můžeme do buněk mozku dodat pomocí Schüslerových solí potřebné minerální látky. Pokud má buňka vše potřebné, může dojít k její regeneraci a zlepšení její funkce.

 

Jednotlivé soli

 

č. 1 Calcium fluoratum

 

Synonymem pro Calcium fluoratum je elasticita a zejména žilní stěny. Působí preventivně (i léčebně) proti arterioskleróze. Zlepšíme vyživení nervové soustavy. https://homeoporadna.eu/calcium-fluoratum/

 

č. 3 Ferrum phosphoricum

 

Význam soli Ferrum phosphoricum tkví zejména v doplnění železa, které je velmi důležité v zásobování kyslíku do tkání (buňkám). Mozek je lépe okysličen, posílíme paměť a zároveň dodáváme energii. 

 

č. 5 Kalium phosphoricum

 

Synonymem pro sůl Kalium phosphoricum je nervová soustava. Pomáhá nejen u Alzheimerovy nemoci, ale také u depresí a poruch paměti obecně. 

 

č. 8 Natrium chloratum

 

Sůl Natrium chloratum je nápomocná zejména v regulaci vodního hospodářství, ale její nedostatek se projevuje i oslabenou pamětí. Proto může být užitečná i v situaci Alzheimerovy nemoci. 

 

č. 9 Natrium phosphoricum

 

Překyselení organismu (acidobazická nerovnováha) je příčinou mnoha potíží. Naše strava není ideální a solí Natrium chloratum můžeme tuto rovnováhu opět nastolit. 

 

Doporučená směs solí

 

  • č. 1 Calcium fluoratum
  • č. 3 Ferrum phosphoricum
  • č. 5 Kalium phosphoricum
  • č. 8 Natrium chloratum
  • č. 9 Natrium phosphoricum

 

 

Dávkování

 

Užívejte Schüsslerovy soli 3 – 6 tablet denně. Můžete je stejně jako homeopatika nechat rozpustit v ústech. Vzhledem k tomu, že se užívají kombinace 4 – 5 solí, dávám přednost podání ve vodě. Rozpusťte celou denní dávku ve vodě ( 1 dcl – 1 l) a během dne popíjejte.

 

 

Jak s pouhými 12 solemi zvládnete desítky NEMOCÍ sami = vyladíte tělo

a budete ZDRAVÍ

TOHLE VÁM BUDE FUNGOVAT, I KDYŽ JSTE ABSOLUTNÍ LAIK
VĚDĚLI JSTE, ŽE ZA KAŽDIČKOU NEMOCÍ SE SKRÝVÁ NEDOSTATEK ŽIVOTNĚ DŮLEŽITÝCH SOLÍ?

Když jsme nemocní, tak nejen je nám „blbě“, ale nemůžeme pracovatpostarat se o domácnost nebo rodinu. Když se ještě navíc jedná o děti, je nepříjemné vidět, jak ztratily svou radost ze života, nemají chuť si hrát nebo dokonce trpí. Když povyrostou, tak navíc řešíme, že nemůžeme do práce a peníze jsou k životu také potřeba.

Někdy je to jen obyčejná „nudle“, jindy kašel, teplota a úplně rozloží běžný chod domácnosti. Nevíte, kde vám hlava stojí a navíc nemáte v lásce hned sahat po „chemii“. Vypadá to jako bludný kruh, ve kterém se točíte jak „nudlevbandě“. To nemluvím o penězích. Kdo má pak ještě poslouchat ty řeči kolegů v práci, no ona je zase doma a my tu za ni pracujeme. Většinou tedy mlčí, ale ta atmosféra, když se za dva týdny vrátíte, ta by se dala krájet.

💎 Naštěstí pro vás řešení existuje. Přesněji řečeno, je jich určitě více, ale rozumím, že vy potřebujete něco jednoduchého a právě takové vám chci představit. Povím vám více o Schüsslerových solích.

💎 Oceníte, že nemusíte soli roky studovat. Stačí pár základních informací a hned můžete rovnou začít (klidně zítra). Nepotřebujete mít medicínu nebo jiné zdravotnické vzdělání a přesto si můžete pomoci rychle, účinně a ještě přírodní cestou.

💎 Soli dnes naklikáte na lékárenském e-shopu během pár minut a možná už další den máte balíček doma. Jak roste povědomí o solích, mnohé lékárny je už mají skladem nebo vám je do druhého dne objednají.

💎 Soli jsou využijete u každé nemoci, protože nemoc je vždy zároveň i nedostatkem životně důležitých solí. Jak tělu doplníte potřebné soli, rychle se s nemocí vypořádá. Možná ani netušíte, ale mnohé víte a používáte už nyní. Co si vezmete na křečovitou bolest? Hořčík. U solí je to jen latinský název toho stejného – sůl č. 7 Magnesium phosphoricum. Jste unavení? Pomůže železo a opět jen latinský název sůl č. 3 Ferrum phosphoricum. Pro zjednodušení můžete používat čísla a nemusíte si na názvu lámat jazyk. Já také vždy lidem radím, vezměte si trojku a sedmičku.

 

💎  Soli mají hodně společného s homeopatií, ale není to totéž. Nemusíte komplikovaně vybírat z desítek (stovek) homeopatik a pronikat do tajů „podobnosti“. Vystačíte si maximálně s 12 solemi a jen doplníte sůl, která tělu chybí.  Jak poznáte nedostatek soli? Podle nemoci, kterou řešíte. Dám vám příklad. Máte rýmu a vyhledáte si rýmu, u které jsou doporučeny soli 3 a 8. Tyto soli začnete užívat, dokud se stav nezlepší.

💎  Dokonce i vaše děti vás budou díky solím milovat. Soli jsou v laktóze, která je mírně nasládlá a tak každá tabletka je malé mlsání. Už nemusíte vymýšlet taktiky, jak přesvědčit dítě, aby si lék vzalo. A věřte, že dokonce i pochybující manžel, který zatím homeopatii „nedává“, „minerály“ brát bude.

💎 Potěší vás, že u solí nejsou žádná omezení. Můžete si dopřát kávu a nemusíte omezit ani mentol a nevadí ani kombinace s léky. Dokonce i s léky od lékaře, u kterých se musíte vyhýbat minerálům, se Schüsslerovými solemi kombinovat můžete. Mám na mysli například léky typu Biseptol a tetracyklínová antibiotika – běžné minerály je totiž vysráží a tak ohrozí ledviny. To Schüsslerky neudělají. Také je můžete užívat u vyššího tlaku a nezatěžují ani ledviny.

 

error: Content is protected !!