Strašák cholesterol

 

Možná i vás lékař vystrašil cholesterolem a hledáte cesty, jak hladinu cholesterolu normalizovat. Je obecně známé, že klasické chemické léky na snížení hladiny cholesterolu mají výrazné nežádoucí účinky. Naštěstí je cest k úpravě hladiny cholesterolu více.

 

Cholesterol a strava

 

Existují mnohá doporučení na úpravu stravy, kdy v jídelníčku snížíme (vysadíme) nejen cukr, bílou mouku, ale také například vepřové a přestaneme kouřit. Mezi potraviny, které mají pozitivní vliv na cholesterol patří jablka, ořechy, sója i třeba cibule a česnek. Je vhodné do jídelníčku zařadit například lněný a olivový olej.

 

Bylinky a čaje

 

Pomáhají také bylinné čaje s rozrazilem, artyčokem, Pu-Erh i mátový čaj. Můžete také zařadit vlákninu psyllium (ze semen jitrocele), řasu spirulinu.

 

UŽITEČNÉ TKÁŇOVÉ SOLI U CHOLESTEROLU:

Sůl č. 9 Natrium phosphoricum

 

Tato sůl se podílí na metabolismu tuků. Je hlavní solí, která snižuje hladinu cholesterolu. Má na starosti také optimální pH, pomáhá neutralizovat kyselost. Překyselení organismu je příčinou mnoha dalších potíží (zánětlivá onemocnění, osteoporóza…).

 

Sůl č. 10 Natrium sulfuricum

Další významnou solí podílející se na metabolismu tuků je Natrium sulfuricum. Podporuje v našem těle funkci jater i odtok žluči, což má pozitivní vliv na hladinu cholesterolu.

Sůl č. 7 Magnesium phosphoricum

 

Sůl Magnesium phosphoricum snižuje hladinu cholesterolu. Pozitivní působení této soli je také v jejím blahodárném vlivu na stres  – pomáhá uvolnit napětí. Má také má vliv na srdeční činnost (prevence infarktu).

 

Sůl č. 1 Calcium fluoratum

 

Velmi užitečnou solí je také Calcium fluoratum, která podporuje resorpci cévních usazenin a udržuje elasticitu cév (vazů, svalů, tkání).

 

Dávkování

 

Schüsslerovy soli se často užívají v kombinacích, často nám solí chybí více. Je mnohem běžnější užívat 4 – 5 solí než jednu. Užívejte od každé soli 1 – 2 tablety 3 x denně. Stejně jako homeopatika se nechají rozpustit v ústech. Pokud je to na vás hodně tablet, můžete celou denní dávku rozpustit ve vodě (na množství nezáleží) a během dne popíjet. Já sama mám raději nápoj s rozpuštěnými solemi.

 

E-booky o Schüsslerových solích

 

Chcete se o solích dozvědět více? Napsala jsem na téma Schüsslerových solí dva e-booky. V prvním e-booku  Schüsslerovy soli najdete základní význam soli (minerálu) v těle a situace (nemoci), kdy je vhodné danou sůl doplnit. Nedostatek soli lze také vyčíst z obličeje a k tomu vám pomůže e-book Vizuální diagnostika. více se dozvíte ZDE>>.

 

 

Víte, že za každičkou nemocí se skrývá nedostatek některé životně důležité soli?

 

Když nám něco je, není to žádná hitparáda:

  • nemůžu dělat, co mě baví
  • nemoc nás může omezovat v práci a přitom každá koruna se hodí
  • někdy máte pocit, že z toho bludného kruhu ani není cesta ven, už nevidíte ani možné řešení

 

Mám pro vás řešení šité přímo pro vás!

 

Oceníte, že se jedná:

  • přírodní cestu
  • není potřeba žádné dlouhé studium (nepotřebujete k tomu medicínu.)
  • spoustu běžných potíží zvládnete sami i bez doktora
  • bez vedlejších účinků (Nemusíte se obávat, že něco pokazíte.)
  • vhodné i pro malé děti a těhotné
  • jednoduchou a zároveň účinnou metodu
  • koupíte na každém lékárenském e-shopu (Bude je mít skladem možná i lékárna, pokud jsou alespoň malinko alternativně ladění nebo objednají do druhého dne)

 

“Líbí se mi Schüslerovy soli, dle testů jsem je začala používat a nechala jsem si asi po půl roce udělat krevní obraz a pan doktor byl sám velice překvapen, že ač je mi 50 let pryč, tak moje výsledky krve byly naprosto vynikající a i se tak cítím. Tato metoda léčení je jednoduchá a nezatěžuje organismus. Doporučuji ji každému.”

 

 

“Díky webu homeoporadna.eu, jsem se dozvěděla spoustu informací o léčbě homeopatiky, ale především jsem se seznámila se Schüsslerovými solemi. Vyzkoušela jsem je a spolu s homeopatiky je doporučuji všem kolem sebe. Velice mi pomáhají vždy když potřebuji. Úspěšně jsem se zbavila bolestí dásní (když ani lékař si již se mnou nevěděl rady), pomohly mi při detoxikaci organismu a byl by to dlouhý seznam potíží, při kterých mi homeopatie a soli pomohly. Jsem moc ráda, že web homeoporadna.eu existuje a já mohu kdykoli web navštívit a najdu, zde co potřebuji. Zakoupila jsem si také e-book Domácí lékárnička a tabulku Schüsslerovy soli, které mám stále po ruce. Moc děkuji i za podnětná videa, která pravidelně sleduji a těším se na další.” SCHÜSSLEROVY SOLI jsou jednoduše dokonalé pro samoléčbu = umí hodně pomoci, vystačíte si s minimem informací, jsou běžně k dostání a nemusíte se obávat, že něco pokazíte.

Jednoduchý návod, jak hned začít používat soli a být zdravější

 

Nejpodstatnější informace o solích jsem rozčlenila do 2 e-booků. V prvním (Schüsslerovy soli) porozumíte významu dané soli v těle a následuje seznam nemocí, které daná sůl léčí. Díky druhému e-booku (Vizuální diagnostika) si vyberete pro vás prospěšnou sůl podle obličeje.

 

 

To ještě není zdaleka vše

Získáváte k balíčku BONUS navíc v hodnotě 350 Kč: e-book Soli podle onemocnění. Zejména na začátku oceníte jeho praktičnost. Nemoci jsou seřazeny abecedně au každé nemoci uvádím nejpoužívanější směs. Uvedu příklad. Máte rýmu a jako úplný začátečník potřebujete hned jasnou odpověď, jaké soli vám pomohou. Tady u rýmy najdete směs solí 3 a 8 (č. 3 Ferrum phosphoricum a č. 8 Natrium chloratum). Nyní víte vše potřebné.

 

To mě zajímá.

 

Více se dozvíte ZDE>>.

error: Content is protected !!