Co si rozhodně vzít s sebou na lyže

 

Bez Arniky nejedu

 

Vyrážíte na lyže? Určitě si vezměte s sebou Arniku (Arnica montana). Ptáte se proč? Ráda Vám odpovím. Arnika je skvělý lék po fyzické zátěži, to vám potvrdí nejeden sportovec, co ani neví, že existuje homeopatie. A také se dá říct zázračný lék na úrazy obecně.

 

Neznáte homeopatika?

 

Co si tedy přesně koupit? Na českém trhu je asi nejznámější výrobce Boiron a volně prodejné jsou potence 5, 9, 15 a 30 CH. Slyšíte slovo „potence“ v této souvislosti poprvé? Opravdu se to netýká naší pánské populace :-). Dá se to trochu nepřesně přeložit jako síla léku a spíš považujte větší číslo za silnější lék.

Kupte si Arniku montanu 9 CH a užívejte 3 x denně 1 globuli nebo 15 CH a užívat 2 x denně. V případě malého nebo i většího úrazu užívejte každou hodinu a následující den 5 x denně nebo se řiďte bolestí. Po 3 dnech bude stačit 3 x denně, dokud bolest nezmizí. může to být týden nebo při větším úrazu i třeba měsíc.

 

 

Zvláštností homeopatických kuliček je to, že se nepolykají, ale nechají se rozpustit v ústech. Možná jste zaslechli doporučení, že nesmíte před a po podání homeopatika jíst a pít, ale když si zlomíte nohu, klidně si vezměte lék bez ohledu na jídlo a pití. Obecně je dobré mít tzv. čistá ústa, myslí se tím, že nemáte mít zrovna v puse výraznou chuť, jako například mentolový bonbon či žvýkačku.

Ať Vás ušetřím zmatků, ještě doplním informaci ohledně počtu kuliček. Já doporučuji jednu, možná jste někde slyšeli, že je třeba brát pět nebo třeba tři. To nechám na Vás, bude fungovat pět, tři i jedna pravděpodobně úplně stejně.

 

 

A co bude tedy tím benefitem, když se Vám úraz vyhne? Výrazně rychlejší regenerace, přeloženo do češtiny: nebudou Vás tak bolet nohy ?. Přeji skvělou slunnou dovolenou či víkend na lyžích, hodně sněhu a žádné fronty. A také žádná zranění a příjemnou cestu tam i zpět.

 

Tady je snadné řešení, jak si u běžných potíží homeopaticky pomoci sami, aniž byste se ztratili

v přemíře informací a tápali v potencích a dávkování 

Ukážu vám, jak si i bez roků strávených studiem pořídit jen ta potřebná homeopatika 
a mít doma po ruce vše, co budete potřebovat.

 

Víte, že se homeopaticky léčí britská královská rodina a spoustu dalších známých osobností? Uvedu pár příkladů: Clinton, Tony Blair, Mahatma Gandhi, Goethe, Beethoven, Richard Wagner, Tina Turner, Cher…

🌱 Už jste účinky homeopatie zažili na vlastní kůži nebo u svých dětí a jste nadšení. Bylo by skvělé si v běžných situacích jako je rýmy, kašel, teplota, nevolnost nebo třeba průjem. ALE je tu velké ALE. Kdykoliv otevřete nějakou homeopatickou knihu nebo si něco načtete na internetu, máte hlavu jak balón. Co si si mám panebože vybrat? Je zde vždy minimálně deset možností a ty se ještě liší podle toho, od koho ta doporučení čtete. V tu chvíli máte chuť knihu (počítač) prohodit oknem.

🌱 Někdy si i umíte vybrat, ale objeví se další zákeřná past. Jakou potenci? Proč nemohou všichni autoři dát jednu a byl by klid. Jenže jeden doporučí 5, jiný 9 a klidně najdu radu, že mám dát 15 nebo 30. Nechci něco pokazit, vždyť tomu moc nerozumím. Homeopatie se mí líbí, vím že funguje, ale já si na to vůbec netroufám.

🌱 Možná jste už zvládli vybrat homeopatikum a rozhodli se i pro jednu z potencí. No a teď zase další zádrhel, jak mám homeopatikum brát? 5 kuliček, 3 kuličky nebo fakt jen jednu? A jak často? Homeopatie pro mě asi není. Buď se budu muset k homeopatovi objednat nebo se zase vrátím k bylinkám.

🌱 Možná vás mnozí straší, jak to můžete pokazit, že bez odborných znalostí nemáte homeopatika vůbec používat. Já vás chci naopak podpořit. Dá vám to obrovskou svobodu a, jak jsem psala výše, ušetříte tak čas i peníze.

 

 

👉 Opravdu nemusíte se vším chodit k homeopatovi. Stojí vás to nejen čas, ale asi vám neporadí hned a ještě to stojí také peníze. Přitom homeopatika jsou velmi levná. Jednu tubičku pořídíte do stovky a je v ní 85 dávek!

Já vám velmi dobře rozumím, i já jsem začínala a procházela si vším, co tady píšu. Já ale tak moc chtěla homeopatii porozumět, že jsem jí první roky dávala každou možnou minutu a většinu mojí dovolené. Já od první chvíle snila o tom, že bych chtěla jednou homeopaticky léčit. Sen jsem si splnila a na homeopatické cestě jsem nasbírala nejen informace a zkušenosti.

Došlo mi také, že se často homeopatie předává zbytečně složitě. Laik nemusí vědět úplně vše, aby se sám mohl léčit nebo své děti. Teď nemám na mysli dlouhodobé potíže a vážná onemocnění, to patří do rukou homeopata. Ale všechny ty rýmy, kašlíky, teploty, nevolnosti, zácpy, úrazy… to jsou přesně ty situace, kdy si skvěle pomůžete sami.

Mám pro vás řešení – e-book Domácí lékárnička

 

 

Domácí lékárnička mě zajímá>>

error: Content is protected !!