Homeopatické tipy na cesty z webináře 2.5. 2018

 

Můj první webinář

 

Dne 2.5. 2018 se uskutečnila moje premiéra. Uspořádala jsem živý webinář (vysílání). Byla to docela výzva a o obavy nebylo nouze. No vše je jednou poprvé a já věřím, že s každým dalším vysíláním bude strach menší. Věřím, že byl pro vás inspirací.

 

Kdo byl hostem webináře (živého vysílání)

 

Zaznělo zde mnoho tipů, kam se podívat. Moji hosté (specialistka na hojnost – Linda Berger, průvodkyně po lidskou Psýché – Eva Marvánová, spisovatelka – Jaroslava Šrámková, blogerka a cestovatelka – Martina Magulová) se podělily o spoustu zajímavých míst. Já si na svůj seznam snů připsala Maledivy, Aljašku, Thajsko, Srí Lanku a Řím.

 

 

Proč cestovat

 

Povídáním o cestování jsem si také uvědomila, že ho mám spojené s pocitem svobody. Stejně jako mí hosté také často díky pobytu v jiné zemi cítím vděčnost, že žiji tady. Naše životní úroveň a míra svobody není ve světe vůbec samozřejmá. Pokud vás zajímá, čeho všeho jsme se dotkly, pusťte si záznam živého vysílání (webináře).

 

 

Co si beru nebo berou hosté na cesty

 

Padlo zde i mnoho homeopatických tipů a možná jste si je nestačili zapsat nebo jsme nezmínili potenci či dávkování. Rozhodla jsem se zmíněné tipy z webináře níže sepsat a doplnit pár ukázkami z e-booku Cestovní lékárnička, kde najdete mnohem více informací. Tyto tipy jsou pouze pár střípky.

 

 

Zmiňovaná homeopatika (na webináři)

 

Sol africana 12 C

Sol africana 12 C patří mezi mé favority. Kdo zažil sluneční alergii, ten mi rozumí. To pálení a bodání sluníčka na postižené kůži umí dovolenou velmi znepříjemnit. Tento jediný tip není obsahem e-booku Cestovní lékárnička.

 

 

Najdete zde ovšem jiné homeopatikum na solární ekzém (Hypericum perforatum 15 CH). Důvodem je, že jsem chtěla, aby homeopatika v e-booku byla běžně dostupná a tady tomu tak není. Můžete si Sol africana 12 C objednat ne e-shopu homeopatické lékárny například v Heliosu.

 

https://www.helios.co.uk/shop/sol-africanahttps://www.helios.co.uk/

 

Arnica montana 9 CH

O Arnice se říká, že ji máme mít vždy v kapse nebo v kabelce. Musím souhlasit. V mém kufru nikdy nechybí. Synonymum pro ni je úraz, zranění a obecně trauma. Nevozím ji proto, že čekám to nejhorší, ale používám ji po sportovním výkonu. Mám ráda aktivní dovolenou. Tělo není běžně zvyklé na takovou zátěž. Abych předešla bolesti svalů a rozlámanosti, užívám ji po každém výšlapu. Může se ale hodit i u teploty. 

 

 

Nux vomica 9 CH

Nux je moje oblíbené homeopatikum. Na dovolené ji můžete využít v mnoha situacích. Například je častým lékem na cestovní nevolnost, ale také obecně u nevolnosti a zvracení. Pomůže také, pokud to na dovolené přeženete s alkoholem.

 

 

Arsenicum album 9 CH

Zejména pokud jedeme do exotiky, nejsme zvyklí na jejich vodu. I když dodržujeme všechny doporučení, může nás potkat cestovatelský průjem. Tady Arsenicum skvěle zabírá. Může vám být užitečné tedy u průjmu, nevolnosti nebo u teploty.

 

 

Belladonna 15 CH

Zmínili jsme během webináře také Belladonnu. Tady si ji spojte se zánětem, zarudlostí, pocením a teplotou. Nemusí být vše dohromady, ale vzpomeňte si na ni. Často ji využijete u zarudlého štípance, u bolesti hlavy nebo v krku, je lékem první volby u teploty, úpalu. Pomůže vám u zánětu očí (zarudlost) nebo po spálení.

 

Argentum nitricum 15 CH

Spousta lidí zná Argentum na průjem. Ale ten bývá spíš psychického rázu (před zkouškou). Na dovolené vám může pomoci zvládnout strachy a obavy z letadla nebo také u zánětu očí.

 

 

Neváhejte a pořiďte si e-book Cestovní lékárnička.

 

 

 

K e-booku Cestovní lékárnička dostáváte zajímavé a užitečné bonusy. Jedním z nich je Nákupní seznam, kde jsou navržená homeopatika (uvedená v e-booku) rozdělena podle důležitosti do tří skupin pro přehlednost. Dalším bonusem je Tahák na cesty a Stručná tabulka se základním použitím pro přehlednost. Už nebudete tápat, rychle najdete potřebné homeopatikum a hlavně budete vědět, která si přibalit do kufru.

 

error: Content is protected !!