Návody na splnění přání

 

Poslední dobou se roztrhl pytel se všemi návody, jak si správně přát. Taky jste měli období, kdy jste to zkoušeli a nic? Nebo se vám daří objednat si pouze parkovací místo (To mi jde skvěle.) a tam končíte?

 

Síla našich přání

 

Vstoupila jsem do kurzu Lindy Berger (kouč hojnosti: www.lindaberger.cz) a opět jsem si potvrdila svůj pohled. Ano, přání se mohou plnit, když jsou nabitá touhou, vírou a radostí. Ovšem je tu i druhá strana mince. Něco v nás ta přání často bojkotuje. Přesněji řečeno – stojíme si v cestě my sami.

Lindy kurz V hojnosti

 

Rozvraceč splnění přání

 

Zda se nám přání splní nebo ne, je výsledkem obou sil. Fyzika mi vždy šla a úplně vidím ty vektory a jejich protichůdné směry. Co zvítězí? Jaký bude výsledek? Tady rozhodne to, co má větší sílu. Věřte tomu, že ta nevědomá síla (nepřející našemu přání) je často silnější a my se divíme, proč nám to nefunguje.

 

Splněná přání

 

Necítím se odborníkem na téma přání, ale ráda bych se podělila o svoji jednu zkušenost. V Lindy kurzu jsem objevila spoustu svých AHA, jedno z nich chci s vámi sdílet. Vynulovala jsem protichůdnou sílu a jsem zvědavá, jak se to projeví.

 

Panenka s dlouhými vlasy

 

Mým obrovským holčičím přáním bylo mít panenku s dlouhými vlasy. Strašně moc jsem ji chtěla a každé Vánoce nebo narozeniny si přála, abych ji dostala. Já od malička pořád chtěla všechny okolo česat, vymýšlet účesy, plést copánky… Mít panenku s dlouhými vlasy by bylo tak úžasné! Mohla bych ji česat.

 

 

Ty dlouhé vlasy

 

No, jak to ale chodí, panenku s dlouhými vlasy jsem nikdy nedostala. Všichni okolo ji měli, ale já ne. Měla jsem své miminko (bez vlasů), mluvící panenku (s krátkými vlasy) a pak jednu oblíbenou, která měla také krátké vlasy. I mně samotné máma nechtěla dlouhé vlasy dovolit – prý mám “pochcanou slámu”. Možná proto se nechci svých dlouhých vlasů vzdát.

 

 

Nikdy

 

Bylo mi tak asi pět a mě strašně bolelo, že jsem dlouhovlasou panenku nedostala. Bolelo to tak strašně moc, že jsem se zařekla (slíbila si), že si NIKDY, NIKDY, NIKDY nebudu nic hodně přát, abych se vyhnula té bolesti. Prostě jsem neměla sílu to zažít znovu.

 

Další nikdy

 

Na to vše jsem úspěšně zapomněla, ale to nikdy se mi zažralo pod kůži. Měla jsem heslo: “Nic si nepřej, aspoň nebudeš nikdy zklamaná. Když to náhodou dostaneš, budeš příjemně překvapená.”. Aplikovala jsem to do každé oblasti svého života. Jak se mi pak ale mají přání plnit, když žádné nemám???

 

Já a přání

 

Když jsem časem i chtěla vědět, co bych chtěla nebo co bych si přála, bylo jen prázdno. Já si vlastně neuměla vůbec přát (parkování nepočítám). Snažila jsem se pořád dokola a zjistila jsem, že mi to fakt nejde. Když už jsem něco opravdu moc chtěla, stal se vždy opak.

 

 

Vzpomínka

 

Když jsem si díky Lindu kurzu vybavila své prohlášení: “NIKDY, NIKDY, NIKDY si nebudu nic hodně přát, abych se vyhnula té bolesti.” a vrátila se do té situace, pěkně jsem si zabulila. Pak jsem se uklidnila a jen jsem si říkala, co teď s tím? Jak to mám zrušit? Byla tam tak silné emoce, že to bylo ukotvené pořádně.

 

 

Stačí málo

 

Sdílela jsem své uvědomění ve skupině, a i mě napadlo, že si snad půjdu tu panenku s dlouhými vlasy koupit. Sama jsem se smála, jak si kupuji panenku. Uklidňovalo mě, že si stejně budou všichni myslet, že ji mám pro nějakou holčičku.

 

Prásk – je to jinak

 

Najednou mi to došlo. Vždyť já panenku s dlouhými vlasy už pár let mám! Před mnoha lety si nějaká holčička v lékárně zapomněla krásnou panenku s dlouhými vlasy. Ani po měsících se nikdo pro ni nevrátil a já si ji nechala v lékárně. Někdy přišla maminka na homeopatickou konzultaci s holčičkou a já ji mohla půjčovat.

 

 

Když jsem změnila lékárnu (pak opustila svět lékárenství), panenku jsem si nechala. Bože. Neplatí, že se přání neplní, přání se plní. Můžu zrušit tu svou bolavou pravdu malé Lidušky, že se přání neplní a pak to strašně bolí. PŘÁNÍ SE PLNÍ ❣

 

Tak jsem zvědavá, jak to teď bude, když jsem lehčí o jednu velkou bolístku ?.

 

Přehled všech mých manuálů k samoléčbě

 

Jsem autorkou mnohá návodů, jak si můžete pomoci. Jedním z nich je Domácí lékárnička, patří mezi ty velmi oblíbené. Stovky čtenářů má také balíček e-booků o Schüsslerových solích (Více ZDE>>.) a ženy také rádi sáhnou po novince 2018 – Krásná v každém věku (Více ZDE>>.) – nedivím se. Která z nás netouží po kráse? Navíc se zároveň zlepšujete zdraví. Napsala jsem i specifické návody u hemoroidů a žlučníku. Přehled všech produktů ZDE>>.

 

 

 

error: Content is protected !!