Naštvání a vztek – první pomoc

 

Vztek na sobě ani ostatních rádi nemáme. To se přece nedělá a obzvlášť o svátcích. Je opravdu vztek jen špatný? Já si to nemyslím, ale třeba to máte jinak. Vztek je emoce nabitá energií. Cítíte se vyčerpaní? Můžete z něj načerpat chybějící sílu. Nemusíte vynakládal energii ho potlačit, zkuste to jinak.

 

 

Tip na vztek

 

Podělím se o svůj postup, třeba bude užitečný i vám. Dříve jste vztek vůbec neznala. Divila jsem se, proč bych měla mít oslabená játra, já se přece nevztekám. Později mi to došlo, já jen vztek nevyjadřovala. Teď, když ho už zavnímám, užiji si to. Zavřu oči a představím si, jak dělám vše, co mě ve vzteku napadá. Křičím, jsem sprostá, fackuji a třeba kopu. Někdy se dostaví smích a někdy jen přijde otázka: “Chceš to takhle řešit? Jaké to má následky?”. Už klidná se zamyslím a rozhodnu se pro mírotvorný přístup.

 

V čem je rozdíl?

 

Dříve jsem chtěla být neustále mírotvorná a veškerou energií jsem vynakládala na to, abych vztek zadupala. Ano. Udělám nakonec to stejné, ale já se svobodně rozhodla. Nemusím být ta hodná. Já chci být vstřícná a je to bez toho musím. V tom je obrovský rozdíl.

 

Slíbené tipy

 

Dále najdete popisy homeopatik, které mají v obraze (popisu homeopatika) výrazný vztek. Neuvádím všechny, to by byl dlouhý seznam. Nabízím ta častá a velmi užitečná homeopatika. Přečtěte si pozorně seznam a zvažte, ve kterém se nejvíc poznáváte.

 

Staphysagria 15 CH

 

  • problém říci ne
  • snaha ostatní potěšit
  • vzteky se zakoktáváte
  • vzteky se třesete
  • pocit ponížení a zranění

 

Nux vomica 15 CH

 

  • velká netrpělivost
  • pořád je vše málo
  • přecitlivělost na hluk, ale i světlo a další podněty
  • potíže se spánkem mezi 3. – 4. hodinou ranní
  • touha po stimulantech (káva, alkohol), které nedělají dobře
  • soutěživost

 

Colocynthis 15 CH

 

  • uraženost a rozhořčení
  • křečovité bolesti (břicho)
  • pomáhá předklon
  • velký neklid a vztek

 

Chamomilla 15 CH

 

  • s ničím není spokojená/ý
  • hádavost, neustálé oponování
  • křičí
  • touha vším házet

 

Našli jste to svoje? Můžete je tedy vyzkoušet.

 

Dávkování:

 

Pokud vnímáte, že se popsaný stav začíná objevovat, vložte do úst 1 globuli a nechejte ji v volně rozpustit. Pokud je situace velmi vypjatá, můžete opakovat po půl hodině. Pokud ani po 5 dávkách nevnímáte žádnou změnu či úlevu, budete potřebovat jiné homeopatikum. Pokud vám 1 globule uleví a po pár hodinách se emoce začínají vracet, vezměte si další dávku. Je to pro vás těžké rozpoznat? Pak užívejte 3 x denně 1 globuli.

 

HOMEOPATIE je 200 let osvědčená metoda, jak se „vykurýrovat“ přírodní cestou.

 

Tady je snadné řešení, jak si u běžných potíží homeopaticky pomoci sami, aniž byste se ztratili

v přemíře informací a tápali v potencích a dávkování 

 

Víte, že přestože je homeopatie neustále zatracovaná,  že je to placebo, je to prý jen “cukr” a prý je nevědecká, přesto ji používá anglická královská rodina, představitelé mnohých zemí světa a stovky slavných osobností? (Clinton, Tony Blair, Mahatma Gandhi, Johan Wolfgang Goethe, 7 papežů (Leo XII, Gregory XVI, Pius IX, X, XII; Pavel VI, Jan Pavel II), Charles Darwin, Ludwig van Beethoven, Richard Wagne, Catherine Zeta-Jones, Tina Turner, Cher…) Vám to ale nemusím povídat. Vy máte s homeopatií vlastní skvělé zkušenosti. Kdo ji pozná na vlastní kůže (nebo u svých dětí), nepotřebuje, aby ho kdokoliv přesvědčoval, jednoduše ví… Když se ptám lidí okolo a také těch, kteří mě sledují, často narážím na několik překážek, která vám brání homeopatii používat:

  • “Já vím, že funguje, ale neumím si vůbec homeopatikum vybrat. Nevyznám se v tom, potřebovala bych jasně vědět, co je na rýmu, co je na kašel, co na nespavost…”
  • “Zažila jsem na sobě, jak mi homeopatie už několikrát pomohla. Ráda si o ní čtu, líbí se mi, že je tak mocná, ale sami se v tom vůbec nevyznám. Ale já bych chtěla ji umět používat aspoň pro vlastní potřebu a pro své děti.”
  • “Někdy i vím, co by mi (dětem) pomohlo, ale pak se ztratím v těch různých potencích a i v dávkování.”
  • “Mám doma několik knih a sleduji články o homeopatii. No přijde mi to jako “džungle” a jsem z toho jelen, co si mám vzít.”

Moc dobře vám rozumím. Já také začínala a vím, jaký guláš na začátku člověk má v hlavě, když potřebuje vyřešit nějakou situaci /teplotu, zvracení, průjem, bolest v krku…

VAROVÁNÍ: Budou vás považovat za homeopata

Tady je perfektní řešení, jak se v homeopatii neztratit

a vyléčit sebe i celou rodinu

 

⇒ Vytvořila jsem návod, se kterým to zvládnete i vy. Vrátila jsem se v myšlenkách zpět ke svým začátkům a vytvořila Domácí lékárničku tak, aby byla maximálně srozumitelná, stručná a zároveň pomohla ve všech běžných situacích, které nás potkávají.

⇒ Doporučuji pouze ta nejběžnější homeopatika.

⇒ U každého víte jasnou potenci a dávkování.

Dala jsem si záležet a vytvořila k Domácí lékárničce také seznam homeopatik, které je potřeba doma mít. Vy totiž potřebujete homeopatikum hned podat a často to trvá, než je vám v lékárně objednají. Navíc u těch akutních nemocí se projevy docela rychle mění a druhý den potřebujete už třeba úplně jiné. Dám příklad: Napřed teče z nosu jak z kohoutku a potřebujete Alium cepa. Druhý den zhoustne a už potřebujete například Pulsatillu. Proto je dobré mít ten základ doma – být vybaveni.

 

Více o Domácí lékárničce se dozvíte kliknutím ZDE>>

 

“Tento skvělý e-book by měli mít doma všichni, které oslovuje homeopatie – ať už s ní mají nějaké zkušenosti či nikoli. E-book je natolik rozsáhlý, aby si ten správný homeopatický lék pro sebe na míru našel opravdu úplně každý. Zároveň velmi přehledný, že se v něm dokáže zorientovat i laik. Líbí se mi dělení dle jednotlivých zdravotních obtíží. Našla jsem v něm vše, co kdy trápilo naši rodinu. A mnohem víc. Díky za skvělou příručku a velmi praktický seznam a tahák.” “Dlouho jsem čekala na knihu, která by mi polopatě vysvětlila, proč a jak používat homeopatika. A tento e-book mi dal dokonce více! Je to jednoduchý návod, kde najdete homeopatikum na své potíže a rovnou i s informací, jak ho používat. Konečně! A když v e-booku hledáte, pomůžou vám obrázky na jednotlivých stranách, které jsou vám super tahákem. Navíc seznam homeopatik k vytisknutí, vlastně zmenšený e-book jako tahák, prostě super! Děkuji!”

 

Něco takového potřebuji, podívám se.

K e-booku Domácí lékárnička automaticky získáváte další bonusy. Nejužitečnější vám bude Seznam k nákupu.

Mrknu se na Domácí lékárničku.

K e-booku Domácí lékárnička automaticky získáváte další bonusy. Nejužitečnější vám bude Seznam k nákupu.

 

 

 

Mrknu se na Domácí lékárničku.

error: Content is protected !!