Jak jsem si splnila sen – 2. díl

 

 

První krůčky

 

V únoru 2016 jsem začala krok po kroku podle Stáni návodu tvořit svůj web (kurz Podnikání z pláže). Někdy bylo těžké držet krok a najít si po práci aspoň chvíli čas na další lekci. Pohánělo mě mé rozhodnutí splnit si svůj sen, ale ještě větším motorem byla FB skupina ze spolužáků kurzu. Vzájemně jsme si sdíleli věty, které charakterizují naše podnikání, příběhy, které jsme chtěly zveřejnit na webu, ale také své první články a e-booky. Vzájemně jsem se podporovali, upozorňovali na hrubky či nesrozumitelnost a hlavně si dodávali odvahu.

 

Vypadá to z venku jinak

 

Nikdy předtím by mě nenapadlo, co je za takovým webem práce a kolik strachů je potřeba překonat, když ho tvoříte. Měli jsme to skoro všichni podobné – styděli jsme se zveřejnit své fotky (přece tu tam dám až zhubnu…), báli jsme se ukázat světu své články, protože přece ještě nebyl dost perfektní a je potřeba každý nejméně rok pilovat a dát přečíst 50 kamarádkám. Trošku přeháním, ale kliknout na tlačítko zveřejnit není na začátku taková brnkačka, jak to vypadá. Teď se tomu už směji.

 

Brblalové

 

Když jdete s kůží na trh, netrvá to většinou zase tak dlouho a hned se objeví nějaký kritik (u nás velmi rozšířený druh zábavy) , co vše ví lépe, ale svůj web ani blog nemá. Vy své sebevědomí máte ještě křehké a možná kvůli tomu moc pár nocí ani nespíte. Stáňa i moji spolužáci mě podrželi. Časem vám dojte, že se nemůžete zalíbit všem, že alfou a omegou je autenticita a pravdivost (To Stáňa mnohokrát připomíná.). Mám pocit, že bych to bez této podpory sama nedala nebo by to bylo mnohem těžší.

 

Banality

 

Možná to z venku vypadá jako banality, ale často jsou to právě tyto „drobnosti“, pro které svůj sen vzdáte, že vy na to nemáte, nejste dost dobří, že to neumíte… Ale každý může předávat své zkušenosti. Akademik věd je ale předává někomu jinému než aranžérka květin nebo milovnice cestování a slovům akademika spousta lidí nerozumí a je užitečné, když někdo stejné téma předá jinou formou. 

 

Psát o obsahu kurzu by bylo na desítky článků

 

O tom, co vše kurz obsahuje, co se naučíte nebo kolik stojí  najdete přímo na webu Stáni. Bylo by zbytečné sem psát dlouhý seznam. Já za sebe můžu prohlásit, že každý bude překvapený, jak srozumitelně umí Stáňa své znalosti předávat. I kdyby se stalo, že se na něčem zadrhnete, napíšete do skupiny nebo na podporu a často máte odpověď během pár minut. Pokud chcete změnu co nejdříve, neodkládejte to. Kurz Podnikání z pláže je možné zakoupit pouze do 21.1.2019. Navíc máte kurz doživotně, můžete jím procházet svým tempem.

 

Dopadlo to jinak

 

Já sama jsem se původně přihlásila, abych uměla vytvořit web, kde lidé najdou potřebné informace o mých službách. Že jednou budu tvořit návody k samoléčbě (e-booky, kurzy) by mě ani ve snu nenapadlo. Díky Stáni kurzu jsem nejen vytvořila web, ale mohla jsem po roce odejít z lékárny. Začala jsem se živit tím, co miluji – homeopatií. Velmi mi k rozhodnutí pomohla kamarádka z „pláže“ (Jaroslava Šrámková), jak říkám svým spolužačkám z kurzu. Ona měla odvahu mnohem dřív opustit zaměstnání a já tiše záviděla, jak má čas na to, co ji baví a jak její podnikání kvete. Prostě se taková podporující parta hodí a tu v kurzu najdete.

 

Vysněný život

 

Moc přeji i vám, abyste i vy našli odvahu ke změně. Někomu klasické zaměstnání vyhovuje a i já jsem byla dlouhá léta spokojená, ale mnozí už cítíte, že to není ono. Možná jste kreativní, máte potřebu svobody a klasické zaměstnání vám to neumí nabídnout. Pak opravdu neváhejte a jděte do toho. Stáni kurz může být vstupenkou do vysněného života.

 

Přehled všech mých manuálů k samoléčbě

Jsem autorkou mnohá návodů, jak si můžete pomoci. Jedním z nich je Domácí lékárnička, patří mezi ty velmi oblíbené. Stovky čtenářů má také balíček e-booků o Schüsslerových solích (Více ZDE>>.) a ženy také rádi sáhnou po novince 2018 – Krásná v každém věku (Více ZDE>>.) – nedivím se. Která z nás netouží po kráse? Navíc se zároveň zlepšujete zdraví. Napsala jsem i specifické návody u hemoroidů a žlučníku. Přehled všech produktů ZDE>>.  

error: Content is protected !!