Zlomenina a soli

 

Když už nás zlomenina potká, první ji zafixujeme (znehybníme) a vyrazíme k lékaři. Postará se, aby kost byla ve správné poloze a mohla správně srůst. Dostaneme “gyps” = sádru nebo dnes také klidně růžovou či zelenou z plastu.

 

Kvalita kosti

 

Někdy je úraz tak nešikovný, že by se zlomila i zdravá kost. Často ovšem ke zlomenině dojde proto, že kost není jak má být. Pokud kosti chybí důležité minerály, je křehčí a šance na zlomení se zvyšuje.

 

Osteoporóza

 

Jedná se o úbytek kostní hmoty a změnu její struktury. Schüsslerovy soli, které doporučuji u zlomeniny kosti nebo na prevenci, využijete i u osteoporózy. Výrazným faktorem, který způsobuje osteoporózu, je překyselení. Kost je pak požívaná jako zdroj k vyrovnávání pH. Možná jste už někde četli o potravinách, které okyselují a o zásaditých potravinách. Změna stravování je důležitá (zejména vynechat bublinky a kávu), pomůže vám i Schüsslerova sůl č. 9 Natrium phosphoricum. Významnými zásadotvornými solemi jsou také sůl. č. 2 Calcium phosphoricum a č. 7 Magnesium phosphoricum.

 

Kost potřebuje čas

 

Tak jako se kost neodvápní za týden, stejně tak se kostní hmota neobnoví za týden. Prostě vše má dvě strany mince – naše drobné hříchy hned nezpůsobí problém, ale hold se problém zase déle vrací do normálu. U výraznějšího nedostatku je potřeba užívat Schüsslerovy soli 3 měsíce – někdy i půl roku.

 

 

Jaké Schüsslerovy soli použít u zlomeniny

 

Sůl č. 1 Calcium fluoratum

 

Tato sůl plní v těle mnoho funkcí. Ženy ocení zejména její vliv na zpomalení tvorby vrásek. Co se týče kostí, je tato sůl důležitá zejména pro pevnost vnějšího obalu (okostice). U zubů je to sklovina. Základním slovem pro tuto sůl je pružnost – je velmi užitečná pro vazy a klouby.

 

Dávkování: Užívejte 3 x denně 2 tablety dlouhodobě – alespoň 3 měsíce.

 

 

Sůl č. 2 Calcium phosphoricum

 

Základní solí kosti je Calcium phosphoricum (přesněji hydrogenfosforečnan vápenatý). Tato sůl podporuje tvorbu kalusu – nové tkáně kosti. Tato sůl je základním stavebním kamenem (výplní kosti) – Calcium fluoratum – okostice. Vzpomeňte si na tuto sůl i u růstových bolestí dětí.

 

Dávkování: Užívejte 3 x denně 2 tablety dlouhodobě – alespoň 3 měsíce.

 

 

Sůl č. 7 Magnesium phosphoricum

 

Tato sůl má vliv zejména na tvrdost kosti. Ideální je tablety sedmičky rozpustit v horké vodě, protože pak dokáže i ze střev lépe vyloučit čpavek. Sedmička je solí první volby i u bolestí. Tady opět horký nápoj pomůže rychlejšímu účinku.

 

Dávkování: Užívejte 6 tablet denně rozpuštěných v horké vodě. Většinou je potřeba užívat alespoň 2 – 3 měsíce.

 

 

Na začátku užívejte také sůl č. 3 Ferrum phosphoricum. Jedná se o poranění (zánět 1. stupně) a také doplníte potřebné železo.

 

 

Shrnutí

Nejprve užívejte po dobu 1 – 2 týdnů směs solí: 1 Calcium fluoratum + 2 Calcium phosphoricum + 3 Ferrum phosphoricum + 7 Magnesium phosphoricum a pak pokračujte směsí 1 + 2 + 7 po dobu alespoň 2 měsíců (raději 3).

 

Poznejte blíže Schüsslerovy soli a LÉKAŘE NEPOTŘEBUJETE

 

Když nám něco je, není to žádná hitparáda:

 

  • zlomeni se hojí dlouho a solemi proces urychlíte
  • pokud se hojí špatně, solemi to vyřešíte
  • nemáme náladu na nic – i tady soli pomohou
  • nebo se dívat, jak se trápí naše dítě, to je ještě horší (Raději bychom to vzali na sebe.)
  • nemoc nás může omezovat v práci a přitom každá koruna se hodí
  • nemáte prostor něco studovat, kdo dnes má čas…
  • každý problém nám “otravuje” život a nejsme tak šťastní a spokojení

 

Mám pro vás řešení šité přímo pro vás!

 

Oceníte, že se jedná:

  • přírodní cestu
  • není potřeba žádné dlouhé studium (nepotřebujete k tomu medicínu.)
  • spoustu běžných potíží zvládnete sami i bez doktora
  • bez vedlejších účinků (Nemusíte se obávat, že něco pokazíte.)
  • vhodné i pro malé děti a těhotné
  • jednoduchou a zároveň účinnou metodu
  • koupíte na každém lékárenském e-shopu (Bude je mít skladem možná i lékárna, pokud jsou alespoň malinko alternativně ladění nebo objednají do druhého dne)

 

“Líbí se mi Schüslerovy soli, dle testů jsem je začala používat a nechala jsem si asi po půl roce udělat krevní obraz a pan doktor byl sám velice překvapen, že ač je mi 50 let pryč, tak moje výsledky krve byly naprosto vynikající a i se tak cítím. Tato metoda léčení je jednoduchá a nezatěžuje organismus. Doporučuji ji každému.”

 

 

“Díky webu homeoporadna.eu, jsem se dozvěděla spoustu informací o léčbě homeopatiky, ale především jsem se seznámila se Schüsslerovými solemi. Vyzkoušela jsem je a spolu s homeopatiky je doporučuji všem kolem sebe. Velice mi pomáhají vždy když potřebuji. Úspěšně jsem se zbavila bolestí dásní (když ani lékař si již se mnou nevěděl rady), pomohly mi při detoxikaci organismu a byl by to dlouhý seznam potíží, při kterých mi homeopatie a soli pomohly.

Jsem moc ráda, že web homeoporadna.eu existuje a já mohu kdykoli web navštívit a najdu, zde co potřebuji.

Zakoupila jsem si také e-book Domácí lékárnička a tabulku Schüsslerovy soli, které mám stále po ruce. Moc děkuji i za podnětná videa, která pravidelně sleduji a těším se na další.”

 

SCHÜSSLEROVY SOLI jsou jednoduše dokonalé pro samoléčbu = umí hodně pomoci, vystačíte si s minimem informací, jsou běžně k dostání a nemusíte se obávat, že něco pokazíte.

Nejpodstatnější informace o solích jsem rozčlenila do 2 e-booků. V prvním (Schüsslerovy soli) porozumíte významu dané soli v těle a následuje seznam nemocí, které daná sůl léčí. Díky druhému e-booku (Vizuální diagnostika) si vyberete pro vás prospěšnou sůl podle obličeje.

 

 

To ještě není zdaleka vše

 

Získáváte k balíčku BONUS navíc v hodnotě 350 Kč: e-book Soli podle onemocnění. Zejména na začátku oceníte jeho praktičnost. Nemoci jsou seřazeny abecedně au každé nemoci uvádím nejpoužívanější směs.

Uvedu příklad. Máte rýmu a jako úplný začátečník potřebujete hned jasnou odpověď, jaké soli vám pomohou. Tady u rýmy najdete směs solí 3 a 8 (č. 3 Ferrum phosphoricum a č. 8 Natrium chloratum). Nyní víte vše potřebné.

 

To mě zajímá.

 

 

Chci se dozvědět více, jak si mohu sama pomoci.

error: Content is protected !!