K dostání v lékárně

 

Homeopatika i Schüsslerovy soli jsou u nás v režimu „specifických“ léků. Co to znamená? Podobně jako léky se mohou prodávat v lékárnách nebo na lékárenských e-shopech. Pokud si pro sebe vyberete homeopatikum nebo Schüsslerovu (tkáňovou, biochemickou) sůl, zajděte si pro něj (pro ni) do vaší nejbližší lékárny.

 

V jednoduchosti je krása

 

Chtěla jsem vám případný nákup zjednodušit. Věnuji se poradenství – nejsem prodejcem přípravků, které doporučuji na webu. Vlastně ani nemohu – nevlastním lékárnu. Občas jste na Facebooku sdíleli dobrou zkušenost s Giga lékárnou. rozhodla jsem se ji oslovit a domluvit se na spolupráci.

 

„Nemáme…“

 

Občas se mě ptáte, kde si máte homeopatikum koupit. Také se stává, že si u mě v článku najdete homeopatikum, které potřebujete, jdete do lékárny a odpověď zní „Nemáme.“ Já vám vždy radím, ať požádáte lékárnici/lékárníka, aby vám homeopatikum (Schüsslerovu sůl objednali). Zásobování v lékárnách je rychlé, může to být otázka několika hodin či jednoho dne.

 

 

Co spolupráce s lékárnou znamená pro vás?

 

Postupně budu do článku přidávat tlačítka, přes které si můžete homeopatikum/Schüsslerovu sůl hned objednat. Nemusíte dlouze hledat, obávat se, zda je to to správné. Navíc vím od klientů, že výhodou Giga lékárny jsou i velmi zajímavé ceny. Prostě jedno kliknutí a můžete mít to, co právě potřebujete.

Kdo pročítáte můj web už delší dobu víte, že zde najdete desítky a desítky článků. Není v mých silách během pár dnů do článků vložit všechna ta tlačítka. Postupně budu linky doplňovat. Potřebovala bych asistentku, která se kamarádí s technikou (nejen na vkládání linků, ale i další úpravy na webu). V těch nejnovějších článcích už tlačítka najdete.

 

Tohle je ovšem bomba

 

Kdo si zakoupil e-book Domácí lékárnička nebo Cestovní lékárnička, jako bonus získává seznam k nákupu. Už to nemůže být jednodušší. V zakoupených e-boocích Domácí lékárnička a Cestovní lékárnička ( i v jejich bonusech) nyní najdete link, přes který se dostanete přímo na e-shop Giga lékárny. Pan PharmDr. Pavel Krmenčík byl tak laskavý, že stejný seznam vytvořil na stránkách e-shopu GIGA LÉKÁRNA. Nyní jen vyklikáte a je to hotovo.

 

 

Přehled všech mých manuálů k samoléčbě

 

Jsem autorkou mnohá návodů, jak si můžete pomoci. Jedním z nich je Domácí lékárnička, patří mezi ty velmi oblíbené. Stovky čtenářů má také balíček e-booků o Schüsslerových solích (Více ZDE>>.) a ženy také rádi sáhnou po novince 2018 – Krásná v každém věku (Více ZDE>>.) – nedivím se. Která z nás netouží po kráse? Navíc se zároveň zlepšujete zdraví. Napsala jsem i specifické návody u hemoroidů a žlučníku. Přehled všech produktů ZDE>>.

 

error: Content is protected !!