Syndrom karpálního tunelu

 

Umím si představit, jak tohle může znepříjemnit život. Bolest, brnění nebo i pálení, které obtěžuje přes den a nedovolí nám ani kvalitní spánek. Není co závidět. Což je asi u každé bolesti nebo nemoci.

 

Kde se vzal karpální tunel?

 

Je to průchod (tunel) z karpálních kostí, kudy vedou vazy, ale také nervy, cévy a šlachy. Pokud jsou nervy utlačované, pocítíme to velmi jasně. Napadá mě k tomu obraz, co se děje, když se ucpe takový tunel (myslím silniční). Kolaps v širokém i dalekém okolí.

Příčiny syndromu karpálního tunelu

 

Jednou z možných příčin se uvádí přetěžování. Pro někoho to může být klávesnice počítače, práce s nářadím (zejména ty co se chvějí), ale může potkat i člověka obdařeného múzou, například klavíristu.

 

 

Karpály a Schüsslerovy soli

 

Jednou z cest, jak si můžete pomoci sami, jsou Schüsslerovy soli. Záleží na stupni postižení, někdy je lékařský zákrok nejlepší řešení. Ovšem i tak můžete Schüsslerovými solemi předejít návratu potíží a udělat maximum pro prevenci.

 

Které soli se budou hodit

 

Vezměme to od nejmenšího čísla. Kdo soli zná, už tuší, že bez jedničky ani ránu. Protože to brní a bolí, tak vás určitě (znalce) napadla i kouzelná sedmička.

 

Sůl č. 1 Calcium fluoratum

 

Tato sůl má synonymum elasticita. Podporuje pružnost vazů, svalů i šlach. Je to sůl vápníku a té vždy dlouho trvá, než se do těla zabuduje. Užívejte minimálně 3 měsíce, ale spíš půl roku.

Dávkování: 3 x denně 2 tablety dlouhodobě

 

Sůl č. 3 Ferrum phosphoricum

 

Na pozadí je zánět a sůl č. 3 je jasný favorit. Navíc má analgetické účinky (na bolest). Bude se vám hodit u všech potíží, kde je zánět. V domácí lékárničce by neměla rozhodně chybět.

Dávkování: 3 x denně 2 tablety po dobu 2 – 3 měsíců

 

Sůl č. 5 Kalium phosporicum

 

Jedná se zde o postižení nervů a tady hraje prim právě pětka. Tu rozhodně do směsi zahrňte. Zpevňuje membrány buněk a zvyšuje odolnost nervové soustavy (i například u depresivních stavů). Sůl č. 5 má i zklidňující účinek.

Dávkování: Užívejte 3 x denně 2 tablety 2 měsíce

 

Sůl č. 7 Magnesium phosphoricum

 

Je snad nejoblíbenější ze všech solí. Kdykoliv pocítíte bolest, první si vzpomeňte na sedmičku a zejména “horkou sedmičku”. Nemusí to být jen karpály, ale například menstruační bolest, bolest hlavy.

Dávkování: Při bolesti si udělejte horkou sedmičku. Rozpusťte deset tablet soli č. 7 Magnesium phosphoricum v hrníčku s horkou vodou a pomalu po doušcích postupně upíjejte a ještě poválejte v ústech Výrazně urychlíte nástup účinku. Můžete si horkých sedmiček dělat neomezeně, například 5 x denně.

 

Sůl č. 8 Natrium chloratum

 

Na osmičku pomyslete v případě otoku. Reguluje vodní hospodářství. Nemusíte užívat, pokud otok nemáte.

Dávkování: 3 x denně 2 tablety

 

Sůl č. 9 Natrium phosphoricum

 

Asi jste už slyšeli, že mnoho potíží má na pozadí acidobazickou nerovnováhu. Lidově řečeno překyselení organismu. Když se podíváme na jídelníček, není se čemu divit. Můžete tedy u potíží s karpálním tunelem zařadit do užívané směsi i devítku.

Dávkování: 3 x denně 2 tablety po dobu 2 měsíců

 

Dávkování Schüsslerových solí

 

Nabídla jsem vám v článku více tkáňových solí. Běžně se užívají ve směsích (4 společně). V článku o karpálním tunelu jich napočítáte 7, to už je příliš. Jako základní směs doporučím 1 Calc fluor + 3 Ferr phos + 5 Kali phos a popřípadě 7 Mag phos (nebo formou horké sedmičky dle bolestivosti). Možná máte pocit, že potřebujete všech 7 solí z článku. Nejdříve začněte základní směsí a po 2 měsících vyměňte například 3 a 5 za 8 Nat chlor a 9 Nat phos.

 

Víte, že za každičkou nemocí se skrývá nedostatek některé životně důležité soli?

 

Když nás cokoliv bolí a nemusí to být zrovna „karpály“, tak:

  • je vám blbě
  • nemůžete do práce a přitom každá koruna se hodí
  • nemůžete se postarat o rodinu a ani dělat to, co máte rádi
  • když se to navíc týká dětí, rve vám srdce se dívat, jak trpí
  • někdy máte pocit, že z toho bludného kruhu ani není cesta ven
  • je to nahoru a dolů, chvíli klid a pak nanovo
  • nemáte prostor něco studovat, dostatečně vás vytíží práce, domácnost, děti…
  • přitom vždy volíte raději přírodní cesty

 

Mám pro vás řešení šité přímo pro vás!

Oceníte, že se jedná:

  • přírodní cestu
  • není potřeba žádné dlouhé studium (nepotřebujete k tomu medicínu.)
  • spoustu běžných potíží zvládnete sami i bez doktora
  • bez vedlejších účinků (Nemusíte se obávat, že něco pokazíte.)
  • vhodné i pro malé děti a těhotné
  • jednoduchou a zároveň účinnou metodu
  • koupíte na každém lékárenském e-shopu (Bude je mít skladem možná i lékárna, pokud jsou alespoň malinko alternativně ladění nebo objednají do druhého dne)

“Líbí se mi Schüslerovy soli, dle testů jsem je začala používat a nechala jsem si asi po půl roce udělat krevní obraz a pan doktor byl sám velice překvapen, že ač je mi 50 let pryč, tak moje výsledky krve byly naprosto vynikající a i se tak cítím. Tato metoda léčení je jednoduchá a nezatěžuje organismus. Doporučuji ji každému.”

 

 

“Díky webu homeoporadna.eu, jsem se dozvěděla spoustu informací o léčbě homeopatiky, ale především jsem se seznámila se Schüsslerovými solemi. Vyzkoušela jsem je a spolu s homeopatiky je doporučuji všem kolem sebe. Velice mi pomáhají vždy když potřebuji. Úspěšně jsem se zbavila bolestí dásní (když ani lékař si již se mnou nevěděl rady), pomohly mi při detoxikaci organismu a byl by to dlouhý seznam potíží, při kterých mi homeopatie a soli pomohly.

Jsem moc ráda, že web homeoporadna.eu existuje a já mohu kdykoli web navštívit a najdu, zde co potřebuji.

Zakoupila jsem si také e-book Domácí lékárnička a tabulku Schüsslerovy soli, které mám stále po ruce. Moc děkuji i za podnětná videa, která pravidelně sleduji a těším se na další.”

SCHÜSSLEROVY SOLI jsou jednoduše dokonalé pro samoléčbu

= umí hodně pomoci, vystačíte si s minimem informací, jsou běžně k dostání a nemusíte se obávat, že něco pokazíte.

Jednoduchý návod, jak hned začít používat soli a být zdravější

 

Nejpodstatnější informace o solích jsem rozčlenila do 2 e-booků. V prvním (Schüsslerovy soli) porozumíte významu dané soli v těle a následuje seznam nemocí, které daná sůl léčí. Díky druhému e-booku (Vizuální diagnostika) si vyberete pro vás prospěšnou sůl podle obličeje.

 

 

To ještě není zdaleka vše

Získáváte k balíčku BONUS navíc v hodnotě 350 Kč: e-book Soli podle onemocnění. Zejména na začátku oceníte jeho praktičnost. Nemoci jsou seřazeny abecedně au každé nemoci uvádím nejpoužívanější směs.

Uvedu příklad. Máte rýmu a jako úplný začátečník potřebujete hned jasnou odpověď, jaké soli vám pomohou. Tady u rýmy najdete směs solí 3 a 8 (č. 3 Ferrum phosphoricum a č. 8 Natrium chloratum). Nyní víte vše potřebné.

 

To mě zajímá.

Více se dozvíte ZDE>>.

 

 

error: Content is protected !!