Hojnost a Linda

 

Nejprve vám ráda Lindu představím. Poznala ji v kurzu Podnikání z pláže. Spolu jsme se učily postavit web. Mým tématem byla homeopatie a Linda se rozhodla dát světu vědět, že je úžasná koučka hojnosti. To mohu s čistým svědomím potvrdit. Nejprve jsem si koupila její e-book Kladivo na bloky k bohatství (Už v prodeji není.) a loni i její úžasný kurz V hojnosti

 

Linda Berger

 

Linda je skvělý člověk. Myslím, že je to cítit i z fotografií. Ona taková opravdu je. Rozdává úsměvy a vyzařuje z ní spokojenost. Nebylo to tak vždy. I ona si prošla obdobím, kdy nad ní visely dluhy z podnikání manžela a řešila opravdu základní věci – kde budu s dcerou bydlet, jak zařídit, abychom měli do do úst. Dokázala se z toho vlastními silami vyškrábat. 

 

 

Lindy cesta

 

Možností je vždy mnoho, i když je většinou nesme schopni vidět. Lindu nejvíc oslovila metoda Margaret M. Lynch. Tato žena vytvořila systém, jak pomocí EFT odkrýt naše často nevědomé bloky k bohatství. Linda zpočátku neměla dost peněz na drahý kurz. Využívala informace poskytované zdarma, hltala všechny články, webináře, konference… Vše co se dozvěděla dávala hned do praxe. Ťukala (Tak nazývám metodu EFT) a ťukala a její finanční situace se začala měnit. Později si mohla dovolit koupit Margaret kurz a stala se certifikovanou koučkou hojnosti – zaslouženě.

 

 

Jedinečnost Lindy

 

Takových koučů hojnosti (bohatství) vidíme na Fb a internetu mraky. V čem je Linda jiná? Začínala ne od nuly a z opravdu děsivých minusových čísel. Podařilo se jí dostat do plusu a později i do hojnosti. Linda nepatří mezi ty, co “neumí a učí”. Linda opravdu žije ve skutečné hojnosti. Vždy si vybírám, od koho se chci učit a Linda vyhrála na plné čáře – dokázala se z mínusu dostat do opravdové hojnosti.

 

 

Kurz V hojnosti

 

Možná si říkáte, proč vám tohle píšu. Já sama jsem Lindy kurzem V hojnosti prošla. Pokud mě sledujete, asi jste si všimli, že není u mě o změny nouze. Já vím, že v tom má prsty právě Linda a její kurz V hojnosti (Odemkni svůj kód bohatství). Mám pocit, že by to bylo snad i na román, ale zmíním alespoň ty nejvýraznější změny:

 

 

  • přestěhování do pohádkového domečku s výhledem (Dříve bych si to nedovolila. Vždyť se bez toho dá žít, to zase tak nepotřebuji, něco se stane a já to finančně nezvládnu…)

 

  • přijímání pomoci druhých (Byla jsem vždy ta, co zachraňuje druhé a sebe musí zachránit sama. Najednou se mi dějí zázraky – soused zkrátí okap, sousedka přinese luxusní pomazánku, náhodně dostávám překrásné kytky jen tak, kamarádka přijede a uvaří nám…)

 

  • sebeláska a sebehodnota (Konečně i já znám chvíle, kdy vnímám, že mám svou cenu a hodnotu. Není to zatím denní stav, ale i ty střípky jsou úžasné a je jich stále víc a víc. Prostě už umím říct, jsem skvělá a myslím to opravdově – nenaskočí mi v hlavě, nelži si.)

 

 

  • nové příležitosti (Poslední dobou mi do života vstupují nové možnosti. Ony byly určitě i dříve, ale já je nebyla schopna vidět. Například jsem byla totálním odpůrcem MLM. Najednou jsem mohla (Nemám už bloky vůči přímému prodeji.) rozvinout další oblast podnikání. Asi jste si všimli, že jsem si zamilovala Euronu a baví mě šířit ji dál mezi lidi a mít z toho i provizi (To by dříve bylo nemyslitelné.)

 

  • více radosti (Možná působím jako nejšťastnější člověk na světě, ale kdo čte mezi řádky nebo některá má zamyšlení, asi mu dojde, že to tak není. Pracuji na sobě už dlouho a je to každým rokem lepší – víc se raduji. Po Lindy kurzu V hojnosti vnímám, že je v mém životě zase víc radosti. Ona tam byla asi i dřív, no já ji neuměla prožít a raději šla do své “chudinky”.)

 

 

Sny a touhy

 

Sníte o větší hojnosti? Žijeme v době, kdy s námi existují peníze. Platíme penězi nájem, kupujeme jídlo, zaplatíme kadeřníkovi a neposlední řadě si můžeme koupit i zábavu (kino, divadlo, knížky, koníčky). Sledujete můj web, který je věnovaný homeopatii a Schüsslerovým solím. Sami dobře víte, že nic z toho vám žádná pojišťovna nezaplatí. I tady se peníze hodí. Peníze nám umožňují mít na základní potřeby, pečovat o sebe, zdraví a plnit si své touhy a sny.

 

 

Peníze a bloky

 

Tématem peněz se zabývám už delší dobu. Hltala jsem knihy Kiyosakiho, od T. Harv Eker, Napoleon Hill a stále víc a víc mi docházelo, jaké velké bloky tady mám. Hodně mi daly i finanční konstelace, úplně mi totiž převrátily můj pohled. Peníze nám totiž také ukazují, kdo jsme. Já je vnímám jako zesilovač – čím více jich máme, tím více se můžeme projevit. Z někoho může být mecenáš, jiný dá vydělané peníze na záchranu deštných pralesů či likvidaci ekologických havárií. Přesto vládne přesvědčení, že peníze kazí lidi. Jak pak můžeme mít víc peněz? To bychom byli ZKAŽENÍ – to my nechceme. To nechceme je mnohem silnější než touha je mít. Tento příklad jsem uvedla, abych vám lépe přiblížila, co takový blok je.

 

 

My často nevíme

 

Já si některé bloky v sobě uvědomovala, ale moc jsem nevěděla, co si s nimi počít. Díky Lindy kurzu V hojnosti jsem získala nástroj, jak je pustit. Nejvíc nás ovšem brzdí bloky (přesvědčení), o kterých ani nevíme. Netušíme, že jsme o něčem pouze přesvědčeni (Někdo nás přesvědčil.) a máme pocit, že je to pravda. V Lindy kurzu V hojnosti máte možnost si na bloky posvítit – odtajnit je a pustit. Kurz není jen o pouštění bloků, velká část je věnovaná i ladění na hojnost – to je mooooc příjemná část. 

 

Jeden z příběhů

 

Díky Lindy kurzu V hojnosti jsem měla možnost do sebe hlouběji nahlédnout. Naučila jsem se jako v detektivce vypátrat, co za mým blokem (přesvědčením) vězí. Vznikl tak i článek Splněná přání, který si můžete přečíst ZDE>>.

 

Splněná přání

 

error: Content is protected !!