Soli jako prevence

 

Dovolenou máme často spojenou s cestováním a ne každý zvládá dopravní prostředky levou zadní. Obzvláště děti nemají daleko k nevolnosti, ale i dospělí znají tyto nepříjemné pocity. Tkáňové (Schüsslerovy) soli mohou být skvělou prevencí nevolnosti v dopravním prostředcích.

 

Začněte včas

 

Pokud dáváte přednost alternativním přístupům, můžete vyzkoušet Schüsslerovy soli. Ideální je začít je (užívat) podávat 14 dnů před plánovanou cestou. U dospělého jsou dostačující 3 tablety denně od každé soli, u dětí 1 – 2 tablety denně. Vezměte si denní dávku i před jízdou.

 

Schüsslerovy soli jsou i pro mazlíčky

 

Schüsslerovy soli jsou vhodné i pro vaše mazlíčky. V závislosti na hmotnosti přizpůsobte počet tablet. Nemusíte se obávat předávkování, soli jsou bezpečné i mnohem vyšších dávkách. U zvířat je ideální je rozpustit ve vodě a dát vypít. Jejich chuť je neutrální.

 

 

Nápoj ze solí

 

Já osobně nejraději užívám soli rozpuštěné ve vodě. Denní dávku rozpustím v 1,5 l vody a během dne ji popíjím. Nemusím si 3 x denně myslet na tablety a denně cucat například 20 tablet.

 

Schüsslerovy soli na prevenci kinetózy

 

Sůl č. 3 Ferrum phosphoricum

 

Tato sůl pomáhá zvýšit příjem kyslíku v mozku, který se ve stresové situaci rychleji spotřebovává. Pohyb dopravního prostředku už pak nebude tak zatěžující.

 

 

Sůl č. 7 Magnesium phosphoricum

 

Tato sůl zmírňuje dráždivost autonomních center a také tlumí přenosovou rychlost nervových impulsů. Hořčík uvolňuje napětí a podrážděnost. Také je prevencí překyselení organismu.

 

 

Sůl č. 8 Natrium chloratum

 

Tato sůl má na starosti vodní hospodářství a zabraňuje nedostatku tekutiny v mozku. Následně umožňuje optimální přenos a využití kyslíku nejen v mozku. Pomáhá také udržet optimální pH. Uvolňuje úzkost a uklidní vás.

 

 

Sůl č. 9 Natrium phosphoricum

 

Nástupem stresu dochází k překyselení organismu. Tato sůl pomáhá udržet správné pH. Ovlivněním metabolismu lipidů také snižuje potřebu zvracet a snižuje také svalový třes.

 

 

Schüsslerovy soli můžete kombinovat i s homeopatiky. Jaká použít u nevolnosti najdete v článku Cestovní nevolnost.

 

JAK PROŽÍT DOVOLENOU (VÝLET) V KLIDU

A BEZ NEPŘÍJEMNOSTÍ

ZÁKONY SCHVÁLNOSTI FUNGUJÍ DOKONALE. NĚCO SE STANE ZROVNA TEHDY, KDYŽ SE TO ALE VŮBEC NEHODÍ.

✈🛶🚗🚲 Téměř celý rok se těšíte na dovolenou a moc vám záleží na tom, aby se povedla. Sníte o pohodě a klidu nebo o aktivní dovolené, kde naberete síly a vypnete hlavu. Zdravotní komplikace jsou to poslední, po čem toužíte. To už je příjemnější si tím projít doma. Navíc shánět léky (homeopatika) někde na cestách může být komplikované (nemožné).

✈🛶🚗🚲 Čeká vás dovolená nebo výlet a možná už v hlavě připravujete záchranné scénáře na situace jako je klíště, úpal, namožené svaly, zažívací problémy (zvracení, průjem, zácpa) nebo jiné další neduhy. Jste alternativně laděni a dáváte přednost přírodním řešením. Homeopatie je skvělá, jen co si vzít a jak homeopatika používat.

✈🛶🚗🚲 Možná jste už na vlastní kůži zažili, jak umí potrápit cestovatelský průjem. Místo odpočinku nebo poznávání jiné krajiny jste na hotelu a trpíte. Je to jak ze špatného filmu, pravý opak vaši vysněné představy.

✈🛶🚗🚲 Možná už máte v knihovničce jednu nebo i více knih o homeopatii. Líbilo by se vám je umět používat, ale… Knihy často zmiňují okolo 200 různých homeopatik – a není jednoduché z nich vybrat ta, které budete nejspíš na cestách potřebovat. Když se něco stane, nestáčí vám vědět, co potřebujete – potřebujete homeopatikum mít. Co teď? Je pozdě je shánět, ne všude jsou k mání.

 

KAŽDÝ ROK DOSTÁVÁM PŘED LETNÍ SEZÓNOU ŘADU DOTAZŮ OHLEDNĚ TOHO, JAKÁ HOMEOPATIKA SI KOUPIT NA DOVOLENOU. PŘIPRAVTE SE NA MOŽNÉ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY AŤ UŽ CESTUJETE NA DOVOLENOU SAMI NEBO S DĚTMI. PORADÍM VÁM, JAK SI ZAŘÍDIT VŠE POTŘEBNÉ, ABY VÁS NA DOVOLENÉ NIC NEPŘEKVAPILO.

✈🛶🚗🚲

DOBŘE VÍM, JAK JE PRO LAIKA OBTÍŽNÉ ZORIENTOVAT SE V DESÍTKÁCH HOMEOPATICKÝCH LÉKŮ,
V JEJICH DÁVKOVÁNÍ, SPRÁVNÉ POTENCI A POUŽITÍ PŘI KONKRÉTNÍCH PROBLÉMECH.

 

Ukázka z e-booku Cestovní lékárnička:

 

Na dovolená nás může překvapit mnoho situací a v e-booku najdete návody k těmto situacím:

 

Cestovní nevolnost

Strach z létání

Průjem

Nevolnost a zvracení

Po fyzické zátěži

Poštípání hmyzem

Bolest

Teplota

Bolest v krku

Zánět spojivek

Opar

Sluníčko

Úrazy

 

Velkým pomocníkem vám bude zejména na cestách tahák (bonus zdarma) a seznam k nákupu (bonus zdarma). Chci, aby pro vás homeopatie už nebyla složitou a nedostupnou metodou.

 

 

Přesně něco takového potřebuji!

 

Klikněte pro víc informací zde>>.

 

 

 

To mě zajímá, podívám se na víc informací  o CESTOVNÍ LÉKÁRNIČCE

 

Více ZDE>>

 

error: Content is protected !!