Nebylo to ze dne na den

 

Svůj sen jsem našla už na první hodině homeopatie. Fascinovala mě a ze všeho nejvíc lektoři. Byla jsem v úžasu, jak z nich srší elán, zapálení i moudrost. Tu živost, hlubší souvislosti a naději jsem vnímala i u samotné homeopatie jako metody. Zatoužila jsem být jednou učitelkou homeopatie a mít své klienty. Neřekla jsem to raději nahlas, abych to nezakřikla a léta jsem o tom snila.

 

Prostě to dál nešlo

 

Čím více jsem pronikala do tajů homeopatie, tím méně mě uspokojovala práce v lékárně. Nejen že jsem vnímala i jiné možnosti než užívat klasické léky, ale mnohé se změnilo i v lékárnách – vlastně dnes už často nemůžete ani doporučit, s čím máte dobrou zkušenost, ale musíte prodávat podle toho, z čeho má lékárna provizi (zisk za prodané kusy). To už bylo na mě opravdu silné kafe!

 

Dostala jsem se až na své dno

 

Navíc i mé tělo začínalo stále víc stávkovat. Říká se tomu vyhoření (hořela jsem pro něco, co už dávno bylo minulostí) a já se k němu krůček po krůčku blížila. Moje energie byla na bodu mrazu (i níž). Téměř 100 % volného času jsem sbírala energii, abych to v práci vydržela. Stala jsem se téměř vegetariánkou, abych vůbec strávila jídlo. Minimálně hodinu denně jsem poslouchala meditace, abych fungovala a moje bolest zad se každým dnem horšila a energie mi stále ubývalo.

Už jsem nezvládala jít si zaběhat nebo dělat cokoliv aktivnějšího, co jsem měla ráda. Nepomáhaly homeopatika, masáže či fyzioterapie (rozhodnutí ke změně jsem musela udělat já), jen mi tyto metody umožnily setrvávat déle tam, kde jsem už dávno neměla být.

 

Den Dé

 

Jsem vděčná, že přišel den Dé. Byla jsem s bývalým přítelem na Sadské. Pro mě je to přímo magické místo. Písek, voda a vůně borovic. Na tomto místě jsem se rozhodla, že se stanu homeopatkou a udělám pro to vše, co je v mých silách. Nějak jsem cítila, že to musím zkusit. Vlastně by mě v budoucnu hodně mrzelo, že jsem to nikdy aspoň nezkusila. Řekla jsem si nahlas, že dva roky budu dělat všechny kroky, abych to dokázala a po 2 letech to teprve vyhodnotím.

 

Procházku růžovým sadem bych si představila jinak

 

Nejdříve jsem si zažádala o živnostenský list (Do té doby bylo mé poradenství pod záštitou zaměstnavatele.). Pak jsem si koupila Mioweb s dalšími aplikacemi na rozesílání e-mailů a vystavovaní faktur. Byla jsem nepolíbená on-line podnikáním a neměla ani ponětí, jak se vytváří web. Říkali, že je to s těmi nástroji jednoduché (pro mě teď už taky), ale já nevěděla vůbec nic. Například tam bylo tlačítko přidat řádek a já si to vyložila asi takhle: “To jako každý řádek budu tvořit přes tohle? To bude tedy pakárna…”. Než mi došlo, že řádek je ve webové hantýrce klidně celá stránka, strávila jsem tím snad týden!

Často jsem celý víkend do noci tvořila a v neděli to celé smazala – neuměla jsem vrátit, co jsem udělala špatně a byla jsem nucena (neuměla jsem to) smazat celý web a začít znovu. Často jsem se rozbrečela, ale snažila jsem se dál.

 

Zázraky se dějí

 

Naštěstí jsem někde zahlédla upoutávku na kurz (webinář) Podnikání z pláže Stáni Stiborové (Mrázkové). Hned jsem věděla, že přesně tohle já potřebuji. Intuice mě nezklamala a této investice jsem ani na vteřinu nelitovala. Chcete vědět víc? Není to nic tajného. Stáňa kurz otevírá vždy začátkem roku. Jen nezaspěte, pak si musíte počkat a já lepší učitelku neznám. Kurz Podnikání z pláže se mi stal vstupenkou do vysněného života. Odešla jsem z práce a dělám, co miluji – to je dokonalé. Navíc se mi otevírají další možnosti, o kterých jsem ani nesnila. Jsem stále na cestě a jsem zvědavá, kam mě to ještě zavede. Pokud vám mohu být inspirací, je mi velkým potěšením. Jste kreativní? Jste nespokojení v zaměstnání? Nechcete se po mateřské vracet do klasického zaměstnání?

 

Láká vás dozvědět se více přímo o kurzu Podnikání z pláže? Můžete se podívat na stránku Stáni, kde se dozvíte více. Já vlastně nikdy nesnila o pláži, ale dostala jsem návod, jak si udělat web a dát světu o sobě vědět. Nechci nikoho nikam tlačit a ani nutit, ale pokud hledáte cestu za svým snem, tak vám Stáni kurz doporučuji všemi deseti. Možná bych to sama také dokázala, ale trvalo by mi to třeba dalších deset let nebo bych to třeba vzdala.

Odkaz je ZDE>>.

 

 

error: Content is protected !!