Žlučník a vztek

 

Žlučník je orgán velmi citlivý na emoce. Dokonce se dá použít rovnítko, že žlučník = vztek. S napsáním e-booku Žlučník a homeopatie mě napadlo požádat Evu Marvánovou (www.evamarvanova.cz) o rozhovor.

 

Eva Marvánová

 

Eva Marvánová (www.evamarvanova.cz) je průvodkyní lidské psýché. Díky dlouholetým zkušenostem a neustálé práci na sobě, vás dovede do hloubky ve vás a vy prožijete, procítíte a uvidíte věci (zranění, názory, bloky) z jiného úhlu pohledu. Pak můžete svůj život prožívat radostněji. Pusťte si video, které jsme pro vás natočily.

 

Povídání s Evou Marvánovou na téma VZTEK

 

Co se můžete dovědět

E-book Žlučník a homeopatie

 

V úvodu zmiňuji e-book Žlučník a homeopatie. Jedná se o jednoduchý manuál pro samoléčbu. Najdete návod, jak posílit žlučník (dráhu žlučníku), jak postupovat u žlučových kamenů, polypů a jak homeopaticky zvládnou akutní bolest.

Já sama jsem mívala žlučníkové koliky, ale co znám homeopatii, jsou už minulostí. Občas se ozve bolest pod pravou lopatkou nebo bolest hlavy za očima. Vím, že je za tím žlučník a u mě pomůže Chelidonium.

 

 

Automaticky také získáváte zajímavé bonusy:

 

Čeho jsme se ve videu dotkly

  • vztek je přirozenou součástí života
  • vztek má v sobě hodně vitální energie
  • vztek poukazuje na narušení našeho prostoru
  • vztek je dobré pozorovat a hledat, co pod ním je

Více nebudu prozrazovat, pusťte si naše povídání ve videu.

JAK MÍT ŽLUČNÍK BEZ POTÍŽÍ A VYHNOUT SE OPERACI

Jak můžete přírodní cestou dosáhnout nemožného

 

⇒ Kdo zažil žlučníkovou koliku, tu šílenou bolest, ví, o čem mluvím. V tu chvíli rád půjde pod nůž a bude souhlasit úplně s čímkoliv, hlavně aby to přestalo tak strašně bolet. Když zaberou prášky na křečovitou bolest, pak teprve zvažujeme, jestli není i nějaké jiné řešení než operace.

⇒ Žlučník je malinký váček u jater a je pro nás důležitý, i když bez něj se žít dát. Žlučník podle jídla přesně dávkuje, kolik žluči se má na trávení uvolnit. Když není, není i přesný dávkovač. Často se stává, že i po jeho odstranění žlučníku potíže setrvávají – nevolnosti, těžko.

⇒ Pokud pomineme situaci, kdy je operace jediné možné řešení, pomoci mohou i homeopatika. Mám na mysli situace s občasnou bolestí, která odezní, kamínky, které nebrání odchodu žluči nebo takovou tu typickou žlučníkovou nevolnost po některých potravinách.

⇒ Se žlučníkem (jeho nedostatečnou funkcí) souvisí i další potíže, které si s ním nespojíme. Buzení kolem půlnoci, bolesti hlavy za očima, v čele nebo ve spáncích, bolesti pod pravou lopatkou, problémy s kyčlemi, ekzémy…

 

Mám pro vás řešení, jak se vyhnout operaci

 

Jmenuji se Ludmila Spáčilová a homeopatii se věnuji už přes deset let. Poprvé jsem ji potkala na farmaceutické fakultě v roce 1991 jako volitelný předmět. Pozdější druhé setkání s homeopatií mě natolik uchvátilo, že jsem nakonec svlékla bílý plášť a stala se homeopatkou na plný úvazek. V naší rodině jsem „černou ovcí“, protože jediná vlastním svůj žlučník. Sama jsem zažila nepříjemné chvilky, kdy mi žlučník dával najevo, že takhle tedy ne. Nelíbila se mu moje sebelítost (častěji je to agrese) a mým favoritem je Chelidonium majus 15 CH.

Když mi máma před lety oznámila, že jde na operaci žlučníku, zkusila jsem jí aspoň doporučit Chelidonium a řekla, že třeba operaci nebude potřebovat. Zákrok byl naplánovaný za dva měsíce, a tak tedy šla (To se „musí“ přece.). Nikomu nebylo divné, že původní kamínky tam už nebyly. Ale znáte to, nikdo není doma prorokem, jak říká staré přísloví.
PŘÍNOS E-BOOKU ŽLUČNÍK A HOMEOPATIE

 

  • Hravě si vyberete to nejlepší homeopatikum pro vás
  • Zažijete, jak malá kulička umí zatočit s velkou bolestí
  • Pokud je operace už na spadnutí, pak zde najdete také návod, jak urychlit regeneraci
  • Návod jak dát žlučovým kamenům konečně sbohem
  • Potěší vás nejen můj e-book, ale i další skvělé bonusy
  • Potíže stále dokola jsou otravné, zatočte s nimi, aby se už nevracely
  • Můžete se dokonce vyvléci z obávané operace
  • V e-booku objevíte tip i na žlučové polypy
  • Budete vědět, kterou Schüsslerovou solí to žlučníku osolíte

 

CO ŘÍKAJÍ ČTENÁŘI E-BOOKU

 

„Dobrý den, zakoupila jsem si Váš e-book o žlučníku, a je opravdu skvělý. Přesně na mě sedí popis, kdy já jsem nechápala, proč žlučník, když jsem takový kliďas. Prostě to v sobě taky dusím…. A mými problémy je hlavně tlak v podžebří na pravé straně a nadmutí v podbřišku. To nadýmání mně trápí pořád, taky občas mírná zácpa. Ale teď prosím o zodpovězení dotazu, mám pocit, že na mně sedí k posílení žlučníku hlavně Sepia, a protože dané homeopatikum mám doma.“

 „Zdravím Vás, Ludmilo, moc Vám děkuji za zaslaný náramek a e-book Žlučník a homeopatie. Inspirovala jsem se díky němu mnoha zajímavými poznatkya zakoupila v lékárně Vámi doporučované homeopatikum Chelidonium majus 5 ch. Již beru více jak týden a cítím se dobře. Mám již pět let žlučníkové kameny, mírně ztučnělá játra a 2 cysty na játrech. První záchvat po smrti mamky a nyní až po 5 letech a zase po smrti tatínka. Mezitím 5 let klid a jedla jsem celkem vše, na co byla chuť. Myslím, že v mém případě zapůsobil na žlučník zejména stres a v podstatě i vztek, důvody k tomu byly dlouhodobé. Poté samozřejmě i strava. Strávila jsem před měsícem pár dní v nemocnici právě kvůli žlučníkové kolice. Myslím, že je konečně na čase začít na sobě pracovat, mít se ráda, naučit se ovládat některé emoce a v neposlední řadě být pohodovou mámou pro svého osmiletého syna 😊. V nemocnici mi samozřejmě doporučili žlučník vyjmout a již mám i termín zákroku a to na 20. října. Rozhodla jsem se dle Vašich doporučení zákrok odložit a dopuju se mimo jiné ostropestřcem mariánským a dalším bylinným výrobkem – INTOCEL. K tomu samozřejmě přísná dietka 😊Cítím se už mnohem lépe, přebytečná kila jdou dolů a tak pevně věřím, že jsem na dobré cestě. Cca za 2 měsíce zkusím znovu ultrazvuk a uvidíme, zda-li se se mé trávicí orgány zotavují… Věřím, že ano, protože vše je v hlavě…😊“

„Dobrý den paní Liduško, teď mám objednaný a už i zaplacený e-book žlučníku, tak se na něj moc těším! Děkuji za všechno, co pro nás děláte, vím, že vás to baví, že to máte i jako zdroj výdělku, což je samozřejmé, dáváte do toho spoustu času a energie, ale děláte to srdíčkem a lidi z naší malé ale krásné české zemičky potřebují vědět víc, než jen že fungují léky z lékáren. A vy to vše umíte moooc hezky a srozumitelně sepsat :-). Přeji Vám hezké, láskyplné dny, ať se vám vše daří a máte radost ze své tvořivosti.“ „Užívala jsem podle návodu v e-booku Žlučník a homeopatie Lycopodium clavatum a operaci jsem se vyhnula. Děkuji“

 

 

Chci se o návodu s bonusy ZDARMA dozvědět více a umět si pomoci.

error: Content is protected !!