Opar – herpes labialis

 

Minulý týden se mi po letech na rtu objevil opar a napadlo mne podělit se s vámi, jak jsem si homeopaticky poradila – opar jde snadno zvládnout pomocí homeopatie. Někdy se malé puchýřky vysejí například na dovolené u moře, u někoho naskočí při viróze, někdo dává vinu špinavé sklenici.

Ať už je důvod jakýkoliv, skvělé homeopatikum na opar je Rhus toxicodendron 15 CH. Prvních pět dávek berte co dvě hodiny (nechejte vždy jednu kuličku rozpustit v ústech), pak užívejte 5 x denně jednu kuličku. Pokud zůstal na rtu jen suchý stroupek, můžete přestat Rhus toxicodendron užívat. Co se stane? Během jednoho dne přestanou přibývat další malé puchýřky a ty vzniklé začnou postupně usychat.

 

 

Zmiňuji tady opar na rtu, ale toto homeopatikum dobře zabírá na vše, co se projevuje malými puchýřky – může se tedy jednat i o jiný kožní problém, kde vidíme svědivé malé puchýřky (jako špendlíková hlavička) na červeném podkladu a je tu ještě jeden zajímavý symptom, zlepšují teplé obklady či teplá voda. Opary jsou také pásové a genitální, i v tomto případě opět použijte homeopatikum Rhus toxicodendron. U pásového oparu ještě doporučím 1 x denně užívat Hypericum perforatum 30 CH, aby nezůstaly tzv. postherpetické bolesti. Tak teď už víte, jak na opar.

 

 

Tady je snadné řešení, jak si u běžných potíží homeopaticky pomoci sami, aniž byste se ztratili

v přemíře informací a tápali v potencích a dávkování 

Ukážu vám, jak si i bez roků strávených studiem pořídit jen ta potřebná homeopatika 
 a mít doma po ruce vše, co budete potřebovat.

 

Víte, že se homeopaticky léčí britská královská rodina a spoustu dalších známých osobností? Uvedu pár příkladů: Clinton, Tony Blair, Mahatma Gandhi, Goethe, Beethoven, Richard Wagner, Tina Turner, Cher…

Už jste účinky homeopatie zažili na vlastní kůži nebo u svých dětí a jste nadšení. Bylo by skvělé si v běžných situacích jako je rýmy, kašel, teplota, nevolnost nebo třeba průjem. ALE je tu velké ALE. Kdykoliv otevřete nějakou homeopatickou knihu nebo si něco načtete na internetu, máte hlavu jak balón. Co si si mám panebože vybrat? Je zde vždy minimálně deset možností a ty se ještě liší podle toho, od koho ta doporučení čtete. V tu chvíli máte chuť knihu (počítač) prohodit oknem.

🌸 Někdy si i umíte vybrat, ale objeví se další zákeřná past. Jakou potenci? Proč nemohou všichni autoři dát jednu a byl by klid. Jenže jeden doporučí 5, jiný 9 a klidně najdu radu, že mám dát 15 nebo 30. Nechci něco pokazit, vždyť tomu moc nerozumím. Homeopatie se mí líbí, vím že funguje, ale já si na to vůbec netroufám.

🌸 Možná jste už zvládli vybrat homeopatikum a rozhodli se i pro jednu z potencí. No a teď zase další zádrhel, jak mám homeopatikum brát? 5 kuliček, 3 kuličky nebo fakt jen jednu? A jak často? Homeopatie pro mě asi není. Buď se budu muset k homeopatovi objednat nebo se zase vrátím k bylinkám.

🌸 Možná vás mnozí straší, jak to můžete pokazit, že bez odborných znalostí nemáte homeopatika vůbec používat. Já vás chci naopak podpořit. Dá vám to obrovskou svobodu a, jak jsem psala výše, ušetříte tak čas i peníze.

🌸 Opravdu nemusíte se vším chodit k homeopatovi. Stojí vás to nejen čas, ale asi vám neporadí hned a ještě to stojí také peníze. Přitom homeopatika jsou velmi levná. Jednu tubičku pořídíte do stovky a je v ní 85 dávek!

 

 

 

 

Už dlouho hledám něco jednoduchého, abych uměla pomoci sobě i svým blízkým.

error: Content is protected !!