Rozhovor

 

Povídala jsem si s Evou Marvánovou (www.evamarvanova.cz) na téma osobního rozvoje a sdílely jsme své zkušenosti o vlivu homeopatie na osobní rozvoj.

 

Hlubší poznání homeopatie

 

Čím více jsem poznávala homeopatii, došlo mi, že považovat homeopatii za kuličky na teplotu či rýmu je opravdu málo. Neříkám, že to není užitečné, ale homeopatie nabízí mnohem více.

 

Homeopatie jako PC – příklad

 

Můžete homeopatika používat k samoléčbě a já i ráda inspiruji ostatní k vyzkoušení homeopatie. Jen je to jako byste měli počítač a využívali ho pouze na psaní textů ve Wordu. Nic není špatně na tom, mít počítač jako lepší psací stroj, ale vy můžete také upravovat fotky, stříhat videa, hrát hry nebo se například propojit se světem díky internetu. Počítač skýtá mnohem více.

Používejte homeopatii na úrovni, jaké jste schopni. Nemusíte ji léta studovat a vy těžit z ní maximum. I méně může byt přesně to, co v danou chvíli potřebujete (Urychlit například Arnikou hojení po vytržení zubu.). Pokud potřebujete více, obraťte se na homeopata. I já mám konstituční homeopatikum od jiné homeopatky a sama bych si ho neuměla vybrat – ne pro nedostatek znalostí a zkušeností, ale protože od sebe nemám patřičný odstup.

 

Počítač není o nic lepší nebo horší, když se používá jako psací stroj nebo na počítačové hry. Každému také vyhovuje jiný – někdo má jako prioritu rychlost procesoru, jiný grafickou kartu, někdo volí podle váhy a velikosti, někdo potřebuje velký display a já třeba chtěla hlavně bílý ?…

 

 

Nebudu vás napínat. Pusťte si samotné video.

Osobní rozvoj a homeopatie:

 

error: Content is protected !!