Kouzelný Kypr

 

Ještě před třemi týdny vůbec netušila, že budu teď sedět v letadle a vracet se z Kypru. Mám v zásobě spoustu míst, kam se chci jednou podívat, ale Kypr mezi nimi nebyl. Mělo to tak být. Náhodně se mi donesla informace, že jsou z Bratislavy levné lety na Kypr. Nedalo mi to a začala jsem hledat vše o Kypu.

 

 

Každou informací a každým dalším obrázkem narůstala moje touha na ostrov vyrazit. Po dvou hodinách jsem koupila letenku, zaregistrovala se na Airbnb a poprvé jen tak vyrazila sama do světa. Jsem moc ráda, že jsem našla konečně odvahu a udělala první krok.

 

 

Kypr mě přímo nadchnul a úplně nejvíc možnost turistiky. Ideální počasí je na ni buď v říjnu  nebo v dubnu či květnu (já bych v tom letním vedru nikam nešla).

Pokud milujete moře, najdete zde spoustu krásných pláží s nádhernou průzračnou vodou. Můžete šnorchlovat a pozorovat ryby, ale například i želvy. Jsem milovník čerstvých ryb a těch jsem si užila, i když gurmánským zážitkem byly luxusní krevety. Milovníci řecké kuchyně určitě ocení i tu kyperskou.

O památky není opravdu nouze a lákat vás může i sama bohyně Afrodita.

Našla jsem také odvahu si půjčit loď a vyplout na moře. Pozvala jsem i Susane, u které jsem bydlela. Byl to úžasný výlet a obě jsme si to opravdu užily.

 

 

Kypr je bývalou anglickou kolonií a slyšíte všude angličtinu (já „kyperštinu“ snad zaslechla 2 x) – i moje ubytování bylo u rodilé Angličanky Susane, která už zde žije mnoho let.

Pohybovala jsem se v řecké oblasti Pafos, což je jen malá část tohoto krásného ostrova, Kypr nabízí mnohem více a já věřím, že se sem vrátím.

 

Pusťte si krátké video z fotek:

 

 

 

JAK PROŽÍT DOVOLENOU (VÝLET) V KLIDU

A BEZ NEPŘÍJEMNOSTÍ

TADY JE PERFEKTNÍ ŘEŠENÍ TOHO, ABY NEMOC NEZKAZILA VAŠI VYSNĚNOU PŘEDSTAVU

 

Co nakoupit? Co zabalit? Jak používat? Chci vám vše maximálně zjednodušit. Všechny odpovědi najdete v tomto e-booku. Budete vědět, jaká homeopatika v dané situaci použít. Podle bonusu nakoupíte doporučenou lékárničku. Získáte tahák na cesty – stručnou tabulku s použitím uvedených homeopatik.

 

 

🌞 Téměř celý rok se těšíte na dovolenou a moc vám záleží na tom, aby se povedla. Sníte o pohodě a klidu nebo o aktivní dovolené, kde naberete síly a vypnete hlavu. Zdravotní komplikace jsou to poslední, po čem toužíte. To už je příjemnější si tím projít doma. Navíc shánět léky (homeopatika) někde na cestách může být komplikované (nemožné).

🌞 Čeká vás dovolená nebo výlet a možná už v hlavě připravujete záchranné scénáře na situace jako je klíště, úpal, namožené svaly, zažívací problémy (zvracení, průjem, zácpa) nebo jiné další neduhy. Jste alternativně laděni a dáváte přednost přírodním řešením. Homeopatie je skvělá, jen co si vzít a jak homeopatika používat.

🌞 Možná jste už na vlastní kůži zažili, jak umí potrápit cestovatelský průjem. Místo odpočinku nebo poznávání jiné krajiny jste na hotelu a trpíte. Je to jak ze špatného filmu, pravý opak vaši vysněné představy.

🌞 Možná už máte v knihovničce jednu nebo i více knih o homeopatii. Líbilo by se vám je umět používat, ale… Knihy často zmiňují okolo 200 různých homeopatik – a není jednoduché z nich vybrat ta, které budete nejspíš na cestách potřebovat. Když se něco stane, nestáčí vám vědět, co potřebujete – potřebujete homeopatikum mít. Co teď? Je pozdě je shánět, ne všude jsou k mání.

Kapitoly e-booku Cestovní lékárnička

 

Bolest – Bolest v krku – Cestovní nevolnost – Nevolnost a zvracení – Opar – Po fyzické zátěži – Poštípání hmyzem – Průjem – Spálení – Strach z létání – Teplota – Úpal – Úrazy – Zánět spojivek – Žahnutí medúzou

 

 

To mě zajímá, podívám se na víc informací  o CESTOVNÍ LÉKÁRNIČCE

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!