Způsoby posílení imunity

 

Je nepřeberné množství způsobů, jak posílit svou imunitu a z mého pohledu nestačí jen jeden. Všichni víme, že pomáhá pohyb, kvalitní strava a neméně i dobrá nálada (nepodceňovat). Dá se to shrnout pod pojem zdravý životní styl. Můžeme také sáhnout po bylinkách, doplňcích a samozřejmě nám na imunitu pomohou také  Schüsslerovy (tkáňové) soli.

Více informací o Kolečku první pomoci ZDE>>.

 

Měsíční kůra (4 týdny) se Schüsslerovými solemi

 

Potřebujete svou imunitu (obranyschopnost) posílit? Stačí vám k tomu pořídit si tuto trojici solí: Sůl č. 3 Ferrum phosphoricum Sůl č. 6 Kalium sulfuricum Sůl č. 7 Magnesium phosphoricum.

 

 

Denní dávka od každé soli jsou 3 tablety (rozpustit v ústech = vycucat).

 

Ráno: sůl číslo 3

 

Ferrum phosphoricum zlepšuje přísun kyslíku do našich buněk a tak podporuje produkci imunitních buněk. Při jakékoliv infekci máme zvýšenou potřebu železa, jeho dostatek nám pomůže se s případnou infekcí se vypořádat.

 

V poledne: sůl číslo 6

 

Kalium sulfuricum je čisticí sůl a tak zvyšuje odolnost sliznic. Infekce pak nepronikne do těla, protože ji zdravá sliznice zastaví.

 

Večer: sůl číslo 7

 

Naše radost a spokojenost je důležitá pro blaho našich buněk, které pak mohou plnit svou funkci. Magnesium phosphoricum uklidňuje a uvolňuje stres. Navozuje také dobrý spánek, který je také důležitý pro naši imunitu a odolnost.

 

 

Dávkování pro děti

Potřebujete posílit imunitu dětem před nástupem do školy nebo školky? Počet tablet úměrně snižte – „školkařům“ místo 3 tablet dávejte 1 tabletu a školákům podávejte 2 tablety.

Pár tipů, když už na nás něco vlezlo

 

První příznaky

Začněte každých 15 minut užívat sůl č. 3 Ferrum phosphoricum. U vyšší teploty nad 39 ° C přidejte sůl č. 5 Kalium phosphoricum – zpočátku také každých 15 minut, dokud teplota neklesne.

 

Rýma

U výtoku (i suchosti) z nosu užívejte první den každých 15 minut tabletu soli č. 8 Natrium chloratum a poté 6 tablet denně do zlepšení. U zduřelé sliznice (ucpaný nos) užívejte sůl č. 10 Natrium sulfuricum – stejné dávkování. Pokud se vodnatý výtok změní v hlen, přidejte sůl č. 4 Kalium chloratum   6 tablet denně.

 

Kašel

Na začátku se jedná o suchý kašel a tady bude pomáhat sůl č. 3 Ferrum phosphoricum v kombinaci se solí č. 8 Natrium chloratum. Dávkování: 6 tablet denně od každé soli. Pokud se objeví hlen, odkašlávání vám usnadní sůl č. 4 Kalium chloratum (6 tablet denně).

 

 

 

Víte, že za každičkou nemocí se skrývá nedostatek některé životně důležité soli?

 

 

Může to být špatná imunita (Za ní se také skrývá nedostatek životně důležitých solí.), ale každá nemoc je obtěžující v mnoha oblastech:

  • je vám blbě
  • nemůžete do práce a přitom každá koruna se hodí
  • nemůžete se postarat o rodinu a ani dělat to, co máte rádi
  • když se to navíc týká dětí, rve vám srdce se dívat, jak trpí
  • někdy máte pocit, že z toho bludného kruhu ani není cesta ven
  • je to nahoru a dolů, chvíli klid a pak nanovo
  • nemáte prostor něco studovat, dostatečně vás vytíží práce, domácnost, děti…
  • přitom vždy volíte raději přírodní cesty

Mám pro vás řešení šité přímo pro vás!

Oceníte, že se jedná:

  • přírodní cestu
  • není potřeba žádné dlouhé studium (nepotřebujete k tomu medicínu.)
  • spoustu běžných potíží zvládnete sami i bez doktora
  • bez vedlejších účinků (Nemusíte se obávat, že něco pokazíte.)
  • vhodné i pro malé děti a těhotné
  • jednoduchou a zároveň účinnou metodu
  • koupíte na každém lékárenském e-shopu (Bude je mít skladem možná i lékárna, pokud jsou alespoň malinko alternativně ladění nebo objednají do druhého dne)

“Líbí se mi Schüslerovy soli, dle testů jsem je začala používat a nechala jsem si asi po půl roce udělat krevní obraz a pan doktor byl sám velice překvapen, že ač je mi 50 let pryč, tak moje výsledky krve byly naprosto vynikající a i se tak cítím. Tato metoda léčení je jednoduchá a nezatěžuje organismus. Doporučuji ji každému.”

“Díky webu homeoporadna.eu, jsem se dozvěděla spoustu informací o léčbě homeopatiky, ale především jsem se seznámila se Schüsslerovými solemi. Vyzkoušela jsem je a spolu s homeopatiky je doporučuji všem kolem sebe. Velice mi pomáhají vždy když potřebuji. Úspěšně jsem se zbavila bolestí dásní (když ani lékař si již se mnou nevěděl rady), pomohly mi při detoxikaci organismu a byl by to dlouhý seznam potíží, při kterých mi homeopatie a soli pomohly. Jsem moc ráda, že web homeoporadna.eu existuje a já mohu kdykoli web navštívit a najdu, zde co potřebuji. Zakoupila jsem si také e-book Domácí lékárnička a tabulku Schüsslerovy soli, které mám stále po ruce. Moc děkuji i za podnětná videa, která pravidelně sleduji a těším se na další.”

SCHÜSSLEROVY SOLI jsou jednoduše dokonalé pro samoléčbu

= umí hodně pomoci, vystačíte si s minimem informací, jsou běžně k dostání a nemusíte se obávat, že něco pokazíte.

Jednoduchý návod, jak hned začít používat soli a být zdravější

Nejpodstatnější informace o solích jsem rozčlenila do 2 e-booků. V prvním (Schüsslerovy soli) porozumíte významu dané soli v těle a následuje seznam nemocí, které daná sůl léčí. Díky druhému e-booku (Vizuální diagnostika) si vyberete pro vás prospěšnou sůl podle obličeje.

To ještě není zdaleka vše

Získáváte k balíčku ZDARMA BONUS navíc v hodnotě 350 Kč: e-book Soli podle onemocnění. Zejména na začátku oceníte jeho praktičnost. Nemoci jsou seřazeny abecedně au každé nemoci uvádím nejpoužívanější směs. Uvedu příklad. Máte rýmu a jako úplný začátečník potřebujete hned jasnou odpověď, jaké soli vám pomohou. Tady u rýmy najdete směs solí 3 a 8 (č. 3 Ferrum phosphoricum a č. 8 Natrium chloratum). Nyní víte vše potřebné.

 

Soli podle onemocnění

To mě zajímá.

Více se dozvíte ZDE>>.

error: Content is protected !!