Dotaz ohledně zvířat

 

Tak zněla otázka od čtenářky mého e-booku 1 + 6 tipů jak snadno posílit játra. Ano, homeopatika můžete podávat i zvířátkům. Pokud váš pejsek či jiný mazlíček potřebuje posílit konkrétně játra, můžete využít informací v tomto e-booku a homeopatika podávat i zvířátkům. Stáhnout e-book ZDARMA  1 + 6 tipů jak snadno posílit játra můžete ZDE>>.

 

 

Homeopatie pro zvířata

 

Homeopatika pro zvířata se vybírají stejně jako pro lidi. Není v tom rozdíl. Jen potřebujete zvířatům rozumět, znát je. Pak můžete posoudit, zda je například pro danou rasu přítulnost běžná nebo je to zvláštní. Zda teplota těla odpovídá danému druhu zvířete nebo je zvýšená. Jestli množství tekutin je normální nebo je se jedná o abnormální žízeň.  V homeopatii hledáme zvláštnosti, odchylky od běžného. Tyto odlišnosti nás navedou na vhodný lék.

 

Jak podávat

 

My lidé vložíme kuličku do úst a necháme ji rozpustit. U zvířátek je vhodnější kuličku rozpustit ve vodě a dát do misky s pitím. Druhou možností je použít kapátko nebo injekční stříkačku a roztok tímto způsobem dát do tlamičky. Možná vás hned napadá kolik vody? Kolik kuliček? A kolik toho musí vypít? A kolik kapek mám dát?

 

Do pití

 

Rozpusťte jednu kuličku v půl deci vody. Tento roztok dejte zvířátku k pití. Když je to zvíře velké a má misku například na čtvrt litru vody, tak roztok dejte do misky a doplňte vodou do čtvrt litru (pes má jinou misku než třeba kůň). Malému zvířátku dejte do misky třeba čtvrt deci a zbytek vylijte. Roztok homeopatika připravte každý den nový.

Formou kapek

 

Pokud vám víc vyhovují kapky, tak jako dávku berte podání 5 kapek připraveného roztoku ( jedna globule do půl deci vody). I zde každý den připravte nový roztok. Voda by se zkazila a také u potencí 5, 9 nebo 15 účinek homeopatika vyprchá.

 

Rozpustit v tlamičce

 

Samozřejmě můžete zvířátku dát i kuličku přímo do tlamičky. Řiďte se tím, co je pro vás pohodlnější a snadnější. Teď jsem si představila, jak chcete dát třeba medvědovi v Zoo kuličku do tlamy a chechtám se. Je to asi docela nebezpečný způsob podání.

 

Nejen pro lidi

 

Homeopatie je nejen pro lidi. Je přínosná pro vaše mazlíčky i chovaná zvířata. Je užitečná i pro vaši zahradu. Věděli jste, že například na prevenci proti mšicím je homeopatikum Coccinella septempunctata? Je to homeopatikum z přirozeného škůdce mšic – slunéčka sedmitečného.

 

Ať je vám homeopatie dobrým pomocníkem.

 

 

Tady je snadné řešení, jak si u běžných potíží homeopaticky pomoci sami, aniž byste se ztratili

v přemíře informací a tápali v potencích a dávkování 

Ukážu vám, jak si i bez roků strávených studiem pořídit jen ta potřebná homeopatika 
 a mít doma po ruce vše, co budete potřebovat.

 

Víte, že se homeopaticky léčí britská královská rodina a spoustu dalších známých osobností? Uvedu pár příkladů: Clinton, Tony Blair, Mahatma Gandhi, Goethe, Beethoven, Richard Wagner, Tina Turner, Cher…

Už jste účinky homeopatie zažili na vlastní kůži nebo u svých dětí a jste nadšení. Bylo by skvělé si v běžných situacích jako je rýmy, kašel, teplota, nevolnost nebo třeba průjem. ALE je tu velké ALE. Kdykoliv otevřete nějakou homeopatickou knihu nebo si něco načtete na internetu, máte hlavu jak balón. Co si si mám panebože vybrat? Je zde vždy minimálně deset možností a ty se ještě liší podle toho, od koho ta doporučení čtete. V tu chvíli máte chuť knihu (počítač) prohodit oknem.

🌸 Někdy si i umíte vybrat, ale objeví se další zákeřná past. Jakou potenci? Proč nemohou všichni autoři dát jednu a byl by klid. Jenže jeden doporučí 5, jiný 9 a klidně najdu radu, že mám dát 15 nebo 30. Nechci něco pokazit, vždyť tomu moc nerozumím. Homeopatie se mí líbí, vím že funguje, ale já si na to vůbec netroufám.

🌸 Možná jste už zvládli vybrat homeopatikum a rozhodli se i pro jednu z potencí. No a teď zase další zádrhel, jak mám homeopatikum brát? 5 kuliček, 3 kuličky nebo fakt jen jednu? A jak často? Homeopatie pro mě asi není. Buď se budu muset k homeopatovi objednat nebo se zase vrátím k bylinkám.

🌸 Možná vás mnozí straší, jak to můžete pokazit, že bez odborných znalostí nemáte homeopatika vůbec používat. Já vás chci naopak podpořit. Dá vám to obrovskou svobodu a, jak jsem psala výše, ušetříte tak čas i peníze.

🌸 Opravdu nemusíte se vším chodit k homeopatovi. Stojí vás to nejen čas, ale asi vám neporadí hned a ještě to stojí také peníze. Přitom homeopatika jsou velmi levná. Jednu tubičku pořídíte do stovky a je v ní 85 dávek!

 

Mám pro vás řešení – e-book Domácí lékárnička s bonusy ZDARMA

✅ E-book Domácí lékárničku jsem napsala jednoduše a maximálně stručně, abych vás nemátla přemírou informací. Vždy si vybíráte opravdu z těch nejčastějších homeopatik. Navíc jsem si dala záležet, abyste si vystačili s minimem homeopatik. Nemusíte si jich nakoupit 100 a ještě v různých potencích. I tady ušetříte. Vystačíte si s jednou potencí na všechny potíže, které v Domácí lékárničce najdete. Určitě se vám nyní velmi ulevilo.

✅ Vím, jak matoucí bývá i dávkování. Každý homeopat říká něco malinko (hodně) jiného. V e-booku Domácí lékárnička uvádím jasné dávkování. Já jako dávku doporučuji jednu kuličku, ale pokud jste zvyklí na 3 nebo 5, uklidním vás, je to úplně jedno – nemá to vliv na účinek.

 

 

PŘESNĚ NĚCFO TAKOVÉHO POTŘEBUJI.

error: Content is protected !!