Jak najít tu správnou tubu

 

Možná vás homeopatie nadchla jako mě a tuby se množí a množí… Máte je v nějaké krabičce, ale když něco hledáte, vysypete třeba všech 30 (100) a ta, kterou potřebujete, je až ta poslední? Prostě zákon schválnosti. Čím více spěchám, tím tento zákon dokonaleji funguje. Když jsem ještě pracovala v lékárně, pořídila jsem si dva modré zakladače. Když někdy sdílím fotky s těmito fajn obaly, vždy se mě ptáte, kde je koupit. Asi se k nám už nedováží a je to škoda. Mám pro vás ovšem tip.

 

Homeokrabka

 

Nedávno jsem obdržela milý e-mail. Psala mi paní Petra Barladeanu, že se jí líbí mé e-booky a také připojila odkaz na svůj web www.homeokrabka.eu. Nabízí na něm obaly na homeopatika. Věřím, že se vám budou líbit. Pomohou vám lépe najít to potřebné homeopatikum. Položila jsem paní Petře pár otázek:

 

 

Jak Váš nápad vyrábět krabičky na homeopatika vnikl?

 

Sama homeopatika používám a postupně jsem měla doma více a více přípravků. Hledala jsem způsob, jak si je zorganizovat a nic z toho, co je dostupné na trhu, mi nevyhovovalo. Vymyslela jsem tedy pružný zásobník, do kterého si homeopatické přípravky seřadím buď podle abecedy, anebo podle účelu použití. Tuby pak drží hezky pohromadě a hned vidím, o jaké homeopatikum se jedná. Když cestuji, hodím si potřebné zásobníky do batohu přímo, anebo uloženy v kartonové lékárničce, která je lehounká a skladná.

 

Z jakých materiálů krabičky vyrábíte?

 

Hledala jsem přírodní materiály a bylo pro mě důležité, aby vše bylo vyráběno v České Republice.  Máme lékárničky z kartonu a ze dřeva. Na kartonu se mi líbilo, že je to přírodní recyklovatelný materiál, je lehký a příjemný na dotek.  A taky,  že si rovnou na krabičku můžete napsat poznámky, případně si krabičku sami dotvořit. Jen je potřeba počítat s tím, že nevydrží věčně. Odolnější jsou pak lékárničky dřevěné, u těch ale musíte počítat s trošku vyšší vahou i cenou.

 


Umíte se i přizpůsobit přání zákazníka?

 

Určitě by bylo možné vyrobit zásobníky v jiné velikosti či barvě. Firma, od které pruženky bereme, je vyrábí asi v 35 barvách. Taktéž kartonové lékárničky by bylo možno potisknout dle přání zákazníka. Dřevěné lékárničky by pak mohly být namořeny, nalakovány, anebo by na nich mohlo být gravírováno například logo. Momentálně připravujeme dřevěné lékárničky s ručně kreslenou mandalou, takže každá bude originál.

 

 

Ekologická šetrnost

 

Často se setkávám s tím, že lidé, kteří se léčí homeopaticky, přistupují jinak také ke stravě, přírodě a často se zajímají o věci nebem a zemí. Pokud se chcete chovat ohleduplně k přírodě a také i k sobě, podívejte se na můj web www.uklideko.cz. Najděte zde zajímavé informace o ekologicky šetrné drogerii, která neobsahuje fosfáty, formadehyd, chlór a ani perboráty. Oceňuji na Euroně její účinnost, nízké ceny a taká ty opravdu úchvatné vůně. Ještě tuto ekologicky šetrnou drogerii neznáte? Klikněte pro více informací  ZDE>>.

 

 

Přehled všech mých manuálů k samoléčbě

 

Jsem autorkou mnohá návodů, jak si můžete pomoci. Jedním z nich je Domácí lékárnička, patří mezi ty velmi oblíbené. Stovky čtenářů má také balíček e-booků o Schüsslerových solích (Více ZDE>>.) a ženy také rádi sáhnou po novince 2018 – Krásná v každém věku (Více ZDE>>.) – nedivím se. Která z nás netouží po kráse? Navíc si zároveň zlepšujete zdraví. Napsala jsem i specifické návody u hemoroidů a žlučníku. Přehled všech produktů ZDE>>.

 

 

error: Content is protected !!