Homeopatika prý už nejsou

 

Dostávají se ke mně informace, že díky zvýšenému zájmu o homeopatii (epidemie koronaviru), nejsou v lékárnách potřebná homeopatika. Nikdo nemohl očekávat takový zájem a situace je podobná i v jiných zemích. Není čemu se divit, takový zájem nikdo nemohl očekávat.

 

Jak si homeopatikum připravit

 

Co v této situaci můžete udělat? Popíši dvě možnosti. První využijete v případě, že homeopatikum doma máte, ale nemáte dostatečné množství (stačí pouhá 1 kulička). Pak je možné si připravit si tinkturu (lihový roztok) z homeopatické globule. Druhá možnost je vyrobit si homeopatikum informačně – ne klasickým způsobem, jak se homeopatika vyrábí.

 

 

Výroba tinktury z globule

 

Pokud homeopatikum doma máte, ale ne v dostatečném množství, vyrobte si homeopatickou tinkturu. Budete potřebovat lahvičku – lepší je skleněná. Pokud doma žádnou nemáte, použijte i něco jiného. Jedná se o krizovou situaci a nedokonalé řešení je lepší než nic. Dále potřebujete líh, který zde funguje jako konzervant, aby se voda nekazila – obsah alkoholu musí být alespoň 20%, vyšší koncentrace není na závadu. Možná běžně doma líh (potravinářský nebo lékárenský) nemáte, pak použijte například vodku nebo jiný nebarvený alkohol. Vodka mívá kolem 40 %, proto ji můžete naředit 1:1. 

 

Postup výroby homeopatika

 

Vložte globuli do lahvičky s alkoholem a uzavřete ji. Poté lahvičkou bouchejte o měkkou podložku – o stůl, na který jste dali něco měkkého (poskládanou utěrku) nebo o stehno. Ideální je bouchnout 20 x (potenciace). Před použitím tinktury je vhodné lahvičkou zatřepat. Tímto způsobem jste si například z homeopatika Arsenicum album 30 CH vyrobili Arsenicum album 31 CH ve formě tinktury. Dávkování nyní bude jedna kapka (místo 1 globule). Záleží na vás, zda si tímto způsobem připravíte 1 dcl nebo 0,5 l.

 

Bezedná lahvička

 

Je to skoro jako v pohádce Sůl nad zlato. Vaše lahvička s homeopatickou tinkturou je totiž bezedná. Pokud ji spotřebujete a v lahvičce máte poslední zbytky tinktury, pak ji znovu dolijte alkoholem (asi 20 %). Postup opakujte – bouchněte lahvičkou 20 x o nějakou měkkou podložku a pak před použitím zatřepejte. Dávkování je stejné – 1 kapku berte jako 1 dávku (podání) homeopatika. No není homeopatie kouzelná, levná a dostupná?

 

Výroba homeopatika “čarováním”

 

Dále vám popíši další způsob, jak si v krizové situaci můžete vyrobit dané homeopatikum, i když nemáte ani jedinou globuli. Běžně tento postup nesdílím, není pro každého stravitelný. Nyní je ovšem krizová situace a já se rozhodla předat i tento způsob přípravy. naštěstí se dnes už neupaluje ?.

 

Zázrak jménem voda

 

Voda je zázračná tekutina v mnoha směrech. Ráda bych pro dokreslení zmínila pokusy Dr. Masaru Emota. Zkoumá vodu tak, že ji vystaví mrazu a pak fotí krystaly, které vznikají. Když to hodně zjednoduším, čím je voda čistší, tím krásnější krystaly vznikají. Také zkoumal další vlivyobrázků, hudby, písmen, slov, textů, myšlenky, modlitby. Například na vodu napsal slovo láska a krystaly byly nádherné. Naopak při napsání slova válka, místo krystalů vidíme nějaké fleky. Je vidět, že voda přenáší informace. Obrázky mají autorská práva, nemohu vám je sem vložit. Pokud si do vyhledávače zadáte Masaru Emoto, můžete si je prohlédnout.

 

 

Síla slova i textu

 

Možná jste někdy s dětmi dělali známý pokus s rýží a vodou. Na jednu sklenici napíšete LÁSKA a na druhou NENÁVIDÍM TĚ, sami uvidíte, jak rozdílné sklenice budou. I napsané slovo ovlivní vodu a stejně tak i záměr či mluvené slovo. Nemusíte na sklenici nic psát, jen jedné říkejte krásná slova a druhé nenávistná. Tyto poznatky napomáhají pochopit, jaké vlastnosti také voda má. Při výrobě homeopatika se daná látka protřepává s vodou (lihovým roztoku) a dochází k přenosu informace. Voda umí přijímat informace i z textu – tak funguje návod výroby homeopatika, který jsem nazvala “čarováním”.

 

Postup s lístečkem

 

Napište si večer na lísteček název homeopatika (např. Arsenicum album 30 CH),  na něj položte sklenici vody a nechejte informaci na lístečku působit přes noc na vodu. Následující den používejte roztok k léčbě či prevenci. Jako dávku berte jeden doušek. Voda se kazí, na druhý den si připravte nový roztok (skleničku vody).

 

 

Rozumím, že vám to hlava nebere. Hned asi namítá, že to přece nemůže fungovat, že je to blbost… Ovšem pokud se ocitnete v situaci, že homeopatikum nutně potřebujete, sáhněte po této metodě. Homeopatikum stejně doma nemáte a proč tento způsob přípravy nepoužít? Já si běžně homeopatika kupuji v tinktuře nebo v globulích. Pokud ale můj klient potřebuje rychlou pomoc (nebo já), než si homeopatikum zajistí, doporučím mu tento způsob a funguje.

 

Tady je snadné řešení, jak si u běžných potíží homeopaticky pomoci sami, aniž byste se ztratili

v přemíře informacía tápali v potencích a dávkování 

Ukážu vám, jak si i bez roků strávených studiem pořídit jen ta potřebná homeopatika 
a mít doma po ruce vše, co budete potřebovat.

 

Přestože je homeopatie neustále zatracovaná,  že je to placebo, je to prý jen “cukr” a prý je nevědecká, přesto ji používá anglická královská rodina, představitelé mnohých zemí světa a stovky slavných osobností? (Clinton, Tony Blair, Mahatma Gandhi, Johan Wolfgang Goethe, 7 papežů (Leo XII, Gregory XVI, Pius IX, X, XII; Pavel VI, Jan Pavel II), Charles Darwin, Ludwig van Beethoven, Richard Wagne, Catherine Zeta-Jones, Tina Turner, Cher…)

Vám to ale nemusím povídat. Vy máte s homeopatií vlastní skvělé zkušenosti. Kdo ji pozná na vlastní kůže (nebo u svých dětí), nepotřebuje, aby ho kdokoliv přesvědčoval, jednoduše ví…

Když se ptám lidí okolo a také těch, kteří mě sledují, často narážím na několik překážek, která vám brání homeopatii používat:

  • “Já vím, že funguje, ale neumím si vůbec homeopatikum vybrat. Nevyznám se v tom, potřebovala bych jasně vědět, co je na rýmu, co je na kašel, co na nespavost…”
  • “Zažila jsem na sobě, jak mi homeopatie už několikrát pomohla. Ráda si o ní čtu, líbí se mi, že je tak mocná, ale sami se v tom vůbec nevyznám. Ale já bych chtěla ji umět používat aspoň pro vlastní potřebu a pro své děti.”
  • “Někdy i vím, co by mi (dětem) pomohlo, ale pak se ztratím v těch různých potencích a i v dávkování.”
  • “Mám doma několik knih a sleduji články o homeopatii. No přijde mi to jako “džungle” a jsem z toho jelen, co si mám vzít.”

Moc dobře vám rozumím. Já také začínala a vím, jaký guláš na začátku člověk má v hlavě, když potřebuje vyřešit nějakou situaci /teplotu, zvracení, průjem, bolest v krku…

 

VAROVÁNÍ: Budou vás považovat za homeopata

Perfektní řešení, jak se v homeopatii neztratit

a vyléčit sebe i celou rodinu.

 

⇒ Vytvořila jsem návod, se kterým to zvládnete i vy. Vrátila jsem se v myšlenkách zpět ke svým začátkům a vytvořila Domácí lékárničku tak, aby byla maximálně srozumitelná, stručná a zároveň pomohla ve všech běžných situacích, které nás potkávají.

⇒ Doporučuji pouze ta nejběžnější homeopatika.

⇒ U každého víte jasnou potenci a dávkování.

Dala jsem si záležet a vytvořila k Domácí lékárničce také seznam homeopatik, které je potřeba doma mít. Vy totiž potřebujete homeopatikum hned podat a často to trvá, než je vám v lékárně objednají. Navíc u těch akutních nemocí se projevy docela rychle mění a druhý den potřebujete už třeba úplně jiné. Dám příklad: Napřed teče z nosu jak z kohoutku a potřebujete Alium cepa. Druhý den zhoustne a už potřebujete například Pulsatillu. Proto je dobré mít ten základ doma – být vybaveni.

Více o Domácí lékárničce se dozvíte kliknutím ZDE>>

“Tento skvělý e-book by měli mít doma všichni, které oslovuje homeopatie – ať už s ní mají nějaké zkušenosti či nikoli. E-book je natolik rozsáhlý, aby si ten správný homeopatický lék pro sebe na míru našel opravdu úplně každý. Zároveň velmi přehledný, že se v něm dokáže zorientovat i laik. Líbí se mi dělení dle jednotlivých zdravotních obtíží. Našla jsem v něm vše, co kdy trápilo naši rodinu. A mnohem víc. Díky za skvělou příručku a velmi praktický seznam a tahák.”

“Dlouho jsem čekala na knihu, která by mi polopatě vysvětlila, proč a jak používat homeopatika. A tento e-book mi dal dokonce více! Je to jednoduchý návod, kde najdete homeopatikum na své potíže a rovnou i s informací, jak ho používat. Konečně! A když v e-booku hledáte, pomůžou vám obrázky na jednotlivých stranách, které jsou vám super tahákem. Navíc seznam homeopatik k vytisknutí, vlastně zmenšený e-book jako tahák, prostě super! Děkuji!”

Něco takového potřebuji, podívám se.

K e-booku Domácí lékárnička automaticky získáváte další bonusy. Nejužitečnější vám bude Seznam k nákupu.

 

 

error: Content is protected !!