Kocovina a homeopatie

 

Znáte kocovinu nebo je vám po oslavách (přemíře jídla) těžko? Možná tomu nebudete věřit, ale homeopatie na tyto situace skvěle pomáhá. Znám mnoho lidí, kteří na ni nevěří (nevěřili), ale když ji vyzkouší, vidí výsledek a jsou pak homeopatii víc otevření. To mě baví. I přes kocovinu můžete najít cestu k homeopatii.

 

„Každý jsme jiný a každý to máme trošku jinak. Popíši své dřívější zkušenosti.“

 

Situace oslav (nejen novoročních) a homeopatie

 

Jsem na oslavě narozenin, návštěvě u příležitosti svátku, na vánoční party nebo slavím Silvestra. Je zvykem při těchto příležitostech nachystat bohaté pohoštění a k tomu ještě popíjet alkohol. Odolejte tomu… Očekává se, že budu jíst, pít, jíst, pít… Až kocovina (těžko po jídle) nám sdělí, že to nebylo to „pravé ořechové“.

„To bych se urazila, jestli aspoň neochutnáš tento dezert.“

„Nebuď suchar, napij se s námi, jsou svátky.“

„Nabídněte si, co s tím vším jídlem budu pak dělat?“

 

 

Bohaté pohoštění

 

Někdy nám nemusí ani nic nabízet. Pestrost jídla v nás spouští potřebu sníst mnohem více jídla. Bylo potvrzeno studií, že pokud vidíme před sebou velké možnosti a pestrost, sníme v průměru o 70 % více. Jako by tělo chtělo najednou vše, minerály z tohohle, vitamíny z tohohle, sacharidy z tohohle… Je to silnější než my.

 

Vnitřní nepohoda

 

Může se stát, že rodinná oslava nebo party ani není to, po čem zrovna toužíme. Cítíme se nepatřičně, vnímáme napětí, nejistotu.  Tyto pocity jsou nám nepříjemné a zcela automaticky je řešíme jídlem. Neustálé pojídání má tu moc nám od těchto pocitů pomoci. Stejně nám nepříjemné pocity pomůže uvolnit alkohol. Spadne z nás nejistota, strach a najednou je vše nějak hezčí, zábavnější a dá se to přežít nebo je to nakonec i prima.

 

Nepoznáme míru (kocovina)

 

Můžeme milovat party, setkávání se, skvělé jídlo, povídání u drinku. Jen neznáme míru. Když je to ho hodně, tak je to prostě příliš. Naše tělo nám dává najevo, že zpracovat tu hromadu jídla a alkoholu mu opravdu dává zabrat.

 

 

Osvědčené tipy u kocoviny

  • nakopnout se kávou
  • vypít vodu s citronem nebo sodou
  • dát si silný vývar
  • použít přípravky z lékárny (většinou neutralizují překyselení)
  • procházka nebo spánek
  • čím jsem se pokazil, tím to i spravím 🤩

 

Homeopatický recept na kocovinu

 

Kdykoliv se vám stane, že jídla bylo hodně nebo bylo příliš těžké, sáhněte po homeopatiku NUX VOMICA 9 CH. Stejnou radu vám dám i v situaci přemíry alkoholuVložte kuličku do úst a nechte v ústech rozpustit. Opakujte, co dvě hodiny, dokud se vám neuleví. Odezní tupost hlavy, taková ta tíha, nevolnost… Můžete použít preventivně už během party či oslavy, aby tělo účinněji zpracovávalo.

 

 

 

Jiné situace pro Nux

 

Nux vomicu můžete vyzkoušet i v dalších situacích. Uvedu zde pár příkladů:

  • potíže s usínáním, kdy se vám honí stále stovky myšlenek na povinnosti (Vhodnější bude vyšší potence – Nux vomica 15 CH)
  • bolest hlavy související s přepracováním
  • cestovní nevolnost, kde je zvláštnost, že jí netrpíte jako řidič, ale když jste spolujezdec
  • nevolnosti v těhotenství zejména ráno, kde stav zlepší jídlo

 

Přeji Vám, aby Vám má rada byla k užitku.

 

Když játra nefungují na 100%

 

S alkoholem velmi souvisí naše játra. Pokud jsou játra oslabena, může se to projevit například očními poruchami, alergiemi, potížemi se zažíváním nebo močovými cestami, nespavostí nebo nadměrným výskytem toxických látek v těle.

Nedostatečná funkce jater se může také projevit jako nedostatek odvahy a vytrvalosti, sklon k tvrdohlavosti a puntičkářství nebo se projevuje jako chaotičnost. Na úrovni emocí se setkáváme s emocionálním napětím, hněvem, výbuchy a vztekem nebo naopak při úbytku energie s depresí, plačtivostí a negativismem.

 

Těší mne, že jste došli až na konec. Věřím, že můj tip vyzkoušíte a Nux vomica vám bude dobrým pomocníkem. Jako i ostatní homeopatika, můžete Nux vomicu zakoupit v lékárnách. Mohou ji mít skladem nebo vám ji rádi nejpozději do druhého dne objednají.

 

 

Novoroční předsevzetí

 

Dáváte si novoroční předsevzetí? Já osobně ne. Mám ve zvyku rekapitulovat uplynulý rok. V hlavě si probírám, co se mi povedlo a na co být na sebe pyšná a i to, co stále není, co bych si přála zvládnout líp a co bych chtěla vytvořit v následujícím roce. Aktuálně je to e-book pro děti, „kolečko“ s použitím solí (případně i pro děti jiné) a hlavně dělat webináře na jednotlivá témata (homeopatika i soli). Tak jsem sama zvědavá, jaká bude rekapitulace po roce.

 

Touha po štíhlé postavě

 

Možná je vašim přáním (Novoročním předsevzetím) konečně zhubnout. Ráda vám s tím pomohu. Jak? Sama z vlastní zkušenosti vím, že často nestačí změnit stravu a začít se víc hýbat (nebo jen chvíli).

Tohle je váš problém: zkoušeli jste už mnohé “zaručené jídelníčky”, zařadili jste denně minimálně procházky a výsledek se nedostaví vůbec nebo jen na začátku. Dokonce to často dopadne přesně naopak, nějaké “kilíčko” ještě přibyde!

💃 Je těžké se na sebe dívat do zrcadla a s láskou si říct: Mám se ráda. Spíš je ideální se všem zrcadlům vyhýbat nebo se do nich raději vůbec nedívat. Když si potřebujete koupit oblečení, je to místo radosti z nakupování jedna velká “noční můra”.

💃 Jít na koupaliště nebo bazén je něco podobného nebo ještě horšího. Raději si toto osvěžení nedopřejete, protože jít v plavkách mezi lidi je to, o co rozhodně nestojíte. Možná i jdete, ale rychle si raději lehnete a rozhodně na dece sedět nebudete (nebo použijete ručník nebo pareo).

💃 Když máte jít na nějakou party nebo oslavu, hledáte ve skříni zásadně černé šaty, které toho nejvíc skryjí. Nestále se vám ale honí hlavou, že si ostatní šeptají o tom, že vaše postava zdaleka není taková, jako dřív.

💃 Nemělo by to tak být, ale i v práci vnímáte, že nebýt nějakého toho kila navíc, možná byste vysněnou práci získali nebo vás v té vaší povýšili.

💃 Jako žena se každá chceme líbit a potěší nás kompliment o mužů. Cítíme se skvěle, když vidíme, že se líbíme. Najednou naše sebevědomí je na bodu mrazu. Zapomeneme, jak jsme milé, příjemné, naslouchající, vtipné nebo jakkoliv jinak úžasné. Jakoby ta kila tohle vše podupala…

💃 Okolí (často my samy) ta kila vnímáme jako slabost a selhání. Naše sebevědomí opět dostalo pěkně na frak.

 

Naštěstí mám pro vás řešení. Je úplně jiné, než o jakém jste doposud slyšela.

 

Možná znáte všechny tyto situace:

 

  • po prvním měsíce se kila zastaví a ne a ne jít dolů
  • hubnutí brání toxiny v našem těle
  • často díky překyselení organismu nejde ani shodit
  • jsme protivní, nervózní, nespokojení a tak to vzdáme po pár dnech
  • najednou máme ještě větší chuť na vše, co je nezdravé a plné cukru (sacharidů)
  • máme slabou vůli a tak se na to vykašleme
  • po pár pokusech o pohyb nás vše bolí (tělo není zvyklé)
  • máme zpomalený metabolismus a tělu se nechce štěpit tuky, o které nám jde na prvním místě
  • jsme slabí jak mouchy

 

Jednoduché řešení

 

Je mi jasné, že mnohé se týká i vás. Mám pro vás skvělou zprávu, může to být jinak a uvedené „blokátory“ hubnutí hravě zvládnou Schüsslerovy soli. Není přirozené prahnout po nezdravých potravinách, nemusíte nervozitu a stres zajídat a je dokonce přirozené mít optimální postavu. Pokud máme kila navíc, je to jasná zpráva, že tělo něco potřebuje.

Kdo už zná Schüsslerovy soli, ví, že za tím je nedostatek životně důležitých solí. Například buňkám chybí hořčík a my jsem neklidní a nervózní (popřípadě Kalium phosphoricum). Nemáme energii, protože buňkám chybí železo… mohla bych pokračovat dál. Pomocí solí dáte tělo do rovnováhy a odmění se vám optimální postavou.

Napsala jsem samostatný návod HUBNUTÍ SE SCHÜSSLEROVÝMI SOLEMI, jak se solemi konečně zhubnout. Do konce roku je dokonce za zaváděcí cenu o 220 Kč levnější. Stačí kliknout na obrázek níže a dozvíte se více.

 

 

Co v návodu na hubnutí najdete

 

Pokud nemáte čas si vybírat směs přímo na míru pro sebe, můžete využít jednu ze dvou kúr (6 týdnů nebo 3 měsíce). Další možností je si podle popisu „naordinovat“ přesně to, co vaše tělo potřebuje. Dále v e-booku najdete tipy z jiných oblastí – co pomáhá zrychlit metabolismus (hubnout). Jako bonus dále získáváte Otázky na tělo. Často nám v hubnutí brání naše hlava. Sepsala jsem otázky, které vám pomohou rozklíčovat, k čemu potřebujete „tukový nárazník“.

 

Automaticky získáte bonus ZDARMA

 

 

TO MĚ ZAJÍMÁ. VÍCE ZDE>>

 

error: Content is protected !!