První impulz

 

Dlouho jsem snila o pobytu na Bali. Poprvé jsem o ostrově Bali četla v knize Davida Deidy Cesta pravého muže. Máte pravdu, je to kniha pro muže, ale přesto patří k mým oblíbeným. My ženy hodně řešíme vztahy a tato kniha mi odkryla mnohá tajemství. Mohu jedině doporučit (mužům i ženám).

 

Ženská energie

 

David Deida v knize uvádí příklad, že mužskou energii si můžeme představit jako New York – zaměření na výkon, všichni někam směřují… Jako příklad ženské energie uvádí Bali – intuice, příroda a život sám o sobě. Zatoužila jsem Bali vidět už při čtení knížky. Tehdy jsem ani nevěřila, že bych mohla odletět tak daleko. Stalo se. Tyto řádky vám píši na Bali.

 

Souhra náhod

 

Poslední rok jsem často potkávala ženy, které také chtěly na Bali. Postupně jsem si začala dovolovat, že možná jednou… Jak přicházely stále konkrétnější nabídky, řekla jsem konečně ANO, pojedu na ten “ženský” ostrov. Navíc mě lákaly všechny ty drby, že se každý vrátí úplně jiný. Bali prý mění lidem život, je velmi transformační. To jsem chtěla zažít.

 

Změna je život

 

A jak to tak chodí, nakonec je vše jinak. Nejela jsem ani s kamarádkou, která mě nalákala a ani s kamarádkou, která se rozhodla jet také. Vše dopadlo úplně jinak. Odjela jsem sama. Díky tomu jsem měla možnost poznat úžasné a zajímavé ženy a také mít dostatek času pro sebe. Po pár dnech jsem si dokonce posunula letenku. Poprvé v životě nemám nic zařízené a jsem svobodná. Zatím vím, že pár dnů strávím na ostrově Gili a pak uvidím, kam mne vítr zavane. Možná to bude městečko Canggu… Asi první známka transformace.

 

 

Cestovní lékárnička

 

Vozím s sebou na cesty vždy pár základních homeopatik, která vím, že se mi mohou hodit. Už jsem tady deset dnů a zatím používám Sol africana 12 C, abych lépe zvládala sluníčko. Nechci si dovolenou zkazit solárním ekzémem nebo trpět spálením kůže. Sol africana pomůže také od úpalu a úžehu. Pár homeopatik se také hodilo pro “účastníky zájezdu”, ale o tom v příštím článku.

 

Co si vzít s sebou na dovolenou?

 

Také byste chtěli vědět, jaká homeopatika si přibalit a jak je používat? Je to snadné. Pořiďte si můj e-book Cestovní lékárnička a budete vše potřebné vědět. Připojte se i vy ke spokojeným čtenářům. Více informací naleznete ZDE>>.

 

Detoxikační pobyt

 

Na Bali také užívám homeopatika Berberis 5 CH a Nux vomica 9 CH. Zvolila jsem je na podporu detoxikačního programu. Nejprve mě upoutal mě pobyt s možností jógy, konstelací a kineziologie a teprve později jsem zjistila, že jeho součástí je i detoxikace. První homeopatikum Berberis posílí močový systém, močí se zbavujeme mnoha látek. Druhé homeopatikum je na posílení jater, která jsou naší čističkou.

 

Detoxikace a homeopatie

 

Detoxikaci máme spojenou zejména s únorem, dobou jater podle čínské medicíny. Játra můžete posílit kdokoliv během roku, v únoru máte ještě bonus – přirozenou regeneraci jater s ohledem na roční cykly. Pokud potřebujete návod, jak játra posílit – tedy detoxikovat organismus, stáhněte si e-book zdarma 1 + 6 tipů jak snadno posílit játra.

 

Letíme na Bali

 

Zaujal vás pobyt na Bali s detoxikací, jógou, konstelacemi, kineziologií? Rádi poznáte zajímavé ženy? Potřebujete čas pro sebe? Potřebujete hýčkat svoji ženu nebo ji potřebujete objevit? Jeďte na Bali. Já využila nabídky www.letimenabali.cz, mohu doporučit. Máte díky pobytu mnoho možností, ale nic nemusíte. Platí zde slovo „cochcárna“, které zde často uslyšíte – dělej si co chceš, nemusíš nic.

 

Já a Janička se Šárkou

 

 

JAK PROŽÍT DOVOLENOU (VÝLET) V KLIDU

A BEZ NEPŘÍJEMNOSTÍ

TADY JE PERFEKTNÍ ŘEŠENÍ TOHO, ABY NEMOC NEZKAZILA VAŠI VYSNĚNOU PŘEDSTAVU

 

ZÁKONY SCHVÁLNOSTI FUNGUJÍ DOKONALE. NĚCO SE STANE ZROVNA TEHDY, KDYŽ SE TO ALE VŮBEC NEHODÍ.

✈🛶🚗🚲 Téměř celý rok se těšíte na dovolenou a moc vám záleží na tom, aby se povedla. Sníte o pohodě a klidu nebo o aktivní dovolené, kde naberete síly a vypnete hlavu. Zdravotní komplikace jsou to poslední, po čem toužíte. To už je příjemnější si tím projít doma. Navíc shánět léky (homeopatika) někde na cestách může být komplikované (nemožné).

✈🛶🚗🚲 Čeká vás dovolená nebo výlet a možná už v hlavě připravujete záchranné scénáře na situace jako je klíště, úpal, namožené svaly, zažívací problémy (zvracení, průjem, zácpa) nebo jiné další neduhy. Jste alternativně laděni a dáváte přednost přírodním řešením. Homeopatie je skvělá, jen co si vzít a jak homeopatika používat.

✈🛶🚗🚲 Možná jste už na vlastní kůži zažili, jak umí potrápit cestovatelský průjem. Místo odpočinku nebo poznávání jiné krajiny jste na hotelu a trpíte. Je to jak ze špatného filmu, pravý opak vaši vysněné představy.

✈🛶🚗🚲 Možná už máte v knihovničce jednu nebo i více knih o homeopatii. Líbilo by se vám je umět používat, ale… Knihy často zmiňují okolo 200 různých homeopatik – a není jednoduché z nich vybrat ta, které budete nejspíš na cestách potřebovat. Když se něco stane, nestáčí vám vědět, co potřebujete – potřebujete homeopatikum mít. Co teď? Je pozdě je shánět, ne všude jsou k mání.

 

KAŽDÝ ROK DOSTÁVÁM PŘED LETNÍ SEZÓNOU ŘADU DOTAZŮ OHLEDNĚ TOHO, JAKÁ HOMEOPATIKA SI KOUPIT NA DOVOLENOU. PŘIPRAVTE SE NA MOŽNÉ ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY AŤ UŽ CESTUJETE NA DOVOLENOU SAMI NEBO S DĚTMI. PORADÍM VÁM, JAK SI ZAŘÍDIT VŠE POTŘEBNÉ, ABY VÁS NA DOVOLENÉ NIC NEPŘEKVAPILO.

✈🛶🚗🚲

DOBŘE VÍM, JAK JE PRO LAIKA OBTÍŽNÉ ZORIENTOVAT SE V DESÍTKÁCH HOMEOPATICKÝCH LÉKŮ,
V JEJICH DÁVKOVÁNÍ, SPRÁVNÉ POTENCI A POUŽITÍ PŘI KONKRÉTNÍCH PROBLÉMECH.

✈🛶🚗🚲

PROTO JSEM PRO VÁS PŘIPRAVILA HOMEOPATICKOU CESTOVNÍ LÉKÁRNIČKU – PRŮVODCE PRVNÍ POMOCÍ NA CESTÁCH.

✈🛶🚗🚲


NAJDETE V NÍ PROVĚŘENÝ VÝBĚR NĚKOLIKA HOMEOPATIK, SE KTERÝMI JAKOUKOLIV CESTU ZVLÁDNETE V POHODĚ, I KDYŽ SE NA NÍ VYSKYTNE VÝMOL V PODOBĚ ZDRAVOTNÍCH POTÍŽÍ.

✈🛶🚗🚲

 

 

Získáváte ZDARMA  další užitečné bonusy!

 

 

Přesně něco takového potřebuji.

 

Chci více informací, co si zabalit na cesty a jak kuličky používat.

 

error: Content is protected !!