Příběh s Lachesis

 

To, co miluji na homeopatii, jsou právě zázraky. Cukrová kouzelná kulička zabere a klient je spokojený. Co víc si můžu přát? Vždyť to je právě to úžasné!!!! Ne vždy je to tak jednoduché, jak se s vámi níže chci podělit, někdy si opravdu potřebuji s klientem domluvit konzultaci (osobní nebo online), abych měla dost informací k vybrání přesného lékuNěkdy je to ale i takhle jednoduché!

 

Na moji Fb fanpage přišel dotaz:

 

Dobrý den paní Ludmilo, ráda bych se na Vás obrátila se svým problémem,jelikož začínám být zoufalá. Je to 2 měsíce,naskočil mi rudý flek přes celý krk,myslela jsem si,že je to sluneční ekzém,můj léčitel i masérka se shodli na tom,že to jsou játra a tak jsem nasadila pampelišku,béčka a Bachovky. 2x to již zmizelo na pár dní a stále se mi to vrací. Mažu si to jen Sudometem,ten to trochu tlumí,neboť to i svědí.K felčarom se mi nechce a na kožní už vůbec ne.To jsou nejhorší šarlatáni co znám. Poradíte mi něco z homeopatik?

 

Měla jsem málo informací, tady je moje odpověď:

 

 

Dobrý den, pokud to souvisí s játry, tak v tom mém zdarma e-booku najdete základní homeopatika.  Lék první volby je Carduus marianus 5 CH 2x denně.  Pokud chcete poradit víc, zkuste víc popsat, kdy to svědí, jestli je to suché, šupinaté… Kdy je to horší. Můžu pak nabídnout něco přesnějšího.  

E-book zdarma si můžete stáhnout i vy zde>>

 

 

Dostala jsem upřesňující informace a fotografii:

 

Ano, svědí to. Teď jsem byla i u moře a ta sůl mi dělala paseku, musela jsem to hned omývat, abych to nerozškrábala. Teď je to zklidněné, bledé po té masti. Ale není to řešení a já nevím, co s tím. Budu ráda, poradíte-li mi, co s tím.

 

 

 

Neměla jsem mnoho informací, ale byl to KRK a potíže s JÁTRY. Je tu samozřejmě na výběr více léků, ale někdy se řídím i svou intuicí a ta říkala Lachesis. Klient může moji radu vyzkoušet a sám uvidí, zda pomáhá.

Konzultace trvá přes hodinu a já mám pak dostatek informací vybrat přesný lék.

 

Doporučila jsem Lachesis:

 

Dobrý den, doporučila bych Vám homeopatikum Lachesis 15 CH. Užívejte 1 x denně a stačí rozpustit v ústech jednu kuličku. Je to k dostání v lékárnách, buď to mají nebo objednají.  Je to docela rychlé – když objednají ráno, mají jej už odpoledne. Kdyby nepomohlo, ozvěte se.

 

Dobré ráno přeji  a hlásím, že se mi ulevilo a kůže na krku dostala zase normální barvu. Kuličky doberu asi celé balení, že? Chtěla bych se ještě zeptat, nemáte tam ještě nějaký zázrak na sportovní vytížení? V polovině turnaje mi začnou docházet síly ( asi věkem ) a pak se mi zhorší i výsledky a na konci jsem totálně vyřízená a unavená.  Mám sice  Sporténine, ale je to dost drahé a 1 tableta stejně nezabírá. Hodně sportuji a tak by se mi něco hodilo.

Dobrý den, na sportovní zátěž bych doporučila homeopatikum Arnica montana 9 CH. Vezměte si ji buď už před zátěží nebo klidně i během. Můžete si také kuličku rozpustit do pití a pít během zátěže.  Úžasně urychluje regeneraci.

Reakce na Lachesis po 2 týdnech:

 

Krásné sobotní ráno přeji paní Spáčilová, tak Lachesis beru měsíc a libuji si jak mi do 3 dnů zabral a dnes se mi objevil opět na stejném místě. Jsem zoufalá, nemám si brát třeba 2 kuličky denně? Nechápu co se to zase děje. Poradíte?

Dobré ráno, přešla bych na vyšší potenci,  tedy užívala bych 30 CH. další možnost je, jak píšete, užívat 2 x denně.

 

Dobrý den paní Spáčilová, opět se na Vás obracím o radu. Moc mi ty homeopatika pomáhají, stále beru Lachesis a stáhla jsem si e-book o játrech. Vím, že jsem cholerik od narození, chovám se jako papiňák a včera to už byl vrchol, co jsem předvedla na turnaji. Stydím se za sebe. Chtěla jsem si koupit nějaké z těch doporučovaných homeopatik, ale nenalézám mezi nimi ty na ten hněv, vztek a nekontrolovatelné výbuchy. Ani jeden z těch sedmi mi jaksi nesedí. Možná byste mi mohla poradit, co by na to bylo nejlepší. Ten Lachesis na to není, ale pomohl na ten krk. Děkuji předem za laskavost a radu.

Jen na vysvětlenou, dělala jsem rozhovor s psycholožkou Pavlou Kupčo na téma hněvu a vzteku. Je k dispozici jednak zvukový záznam, ale i textová podoba. Pokud máte zájem, můžete si jej poslechnout nebo přečíst zde>>.

Znám Lachesis také jako velmi vzteklý lék, do rozhovoru se nevešla všechna homeopatika, která mají v obraze vztek – je to docela častá emoce:

Dobrý den, Lachesis má také velmi blízký vztah k játrům… ve vašem případě budou posílena játra. Co se týče vzteku, Lachesis má také velké výbuchy vzteku – tady bývá spojitost se soutěživostí, někdy je impulzem sklon k žárlivosti a je tady i určitá potřeba vynikat, být žádaná, být přitažlivá… to může také vést k výbuchu vzteku. Pokud se jedná o emoce, je lepší jít do vyšších potencí – tedy například 30 CH. Vyšší bych užívala jedině po konzultaci s homeopatem – po klasickém pohovoru a hlubší analýze.

 

Reakce po vyšší potenci Lachesis:

 

Paní Spáčilová, Vy jste anděl ! Včera jsem si koupila Lachesis 30

a hned jsem si večer naordinovala 1 kuličku. Ráno další kuličku a vyrazila jsem na turnaj. Dnes se mi moc nedařilo, ale jindy mě chytil zase amok a zase bych se neovládla, obvykle jsem si hrozně nadávala i sprostě, buď bych vzteky brečela nebo bych se zase kousla do ruky. Prostě chovala bych se jako idiot.

Dnes jsem se tomu i zasmála, necítila jsem ten hrozný vztek, zlost a zklamání ze sama sebe.

Turnaj jsem došla v pohodě a Arnika mi pomohla se udržet ve formě, i když bylo na sluníčku 33 st. a všichni padali po 5 hodinách vyčerpáním. Nechápu, jak je možné, že mi 2 kuličky změnily chování a pokud mi to vydrží, změní mi to i zbytek života. Budu je jíst až do smrti, hlavně ať mám klid v duši i v hlavě. Kdybych to nevyzkoušela, neuvěřím. Nevíte, co jsem prožívala za muka, když jsem se nedokázala ovládnout.

Jsem Vám moc vděčná a moc Vám děkuji. Určitě Vám zase napíšu, jaké dělám pokroky. Přeji Vám pěkný zbytek neděle.

 

Chtěla jsem se podělit:

 

Můžu se zeptat?  Mohla bych tu naši konverzaci dát na web??? Klidně změním jméno,  cokoliv…napřed bych vám poslala náčrt. Je to takové akční, stručné… ?

 

Určitě, ať lidi vidí jak to pomáhá, ať se nebojí to vyzkoušet, cítím se dnes tak šťastná, tak osvobozená od těch hrozných ošklivých emocí, pro které jsem si nedokázala ani užít krásného dne a sama jsem se týrala a trýznila. Nevím, co v tom je, ale je mi potom báječně ? Díky ?

 

 

Doplnění:

 

Zazvonil zvonec a pohádky je konec. Tak idylické to být ale nemusí. Teprve čas ukáže, zda je homeopatikum natolik blízko, že změny budou trvalé. Je možné, že Lachesis je konstitučním homeopatikem, ale nemusí tomu tak být. Je možné, že bude potřeba nakonec dát jiné, ale domnívám se, že to bude pravděpodobně ze stejné skupiny léků.

 

 

5 ZPŮSOBŮ, KTERÉ BY MĚL ZNÁT KAŽDÝ, KDO TOUŽÍ PO ZDRAVÉ POKOŽCE

Jak můžete přírodní cestou dosáhnout nemožného.

 

Lidé často najdou účinné řešení atopického ekzému až po 30 letech! Tím vy nemusíte procházet!

S atopickým ekzémem si často nevědí rady ani lékaři

Postihuje až 30% dětí!

🌸 Svědění. Bolest. Boláčky, pupínky a přesušená šupinatá ložiska ekzému. Nejraději byste vyskočili z kůže, jak vás pálí, svědí, táhne… Škrábáním, kterému se nedá ubránit, se ještě vše zhoršuje. Navíc si do poraněné kůže zaneseme infekci (bakterie), což ještě vše zhorší. Navíc pro svědění nemůžete často ani usnout.

🌸 A nebo je to vaše dítě. Brouček, na kterého jste se tolik těšili – a kterému teď možná navlékáte na noc rukavice, aby si ekzém nerozškrábalo do krve. Rve vám srdce vidět, jak se trápí, ale nedokážete mu pomoct. A strašák všech rodičů, atopický ekzém se pořád vrací…

🌸 Navíc sami dobře víte, jaké to bylo u vás! Od mámy víte, že ekzém začal brzy po narození. To, co si ale pamatujete vy, jsou úšklebky spolužáků a omezení u sportu. Ani v dospělosti to není o moc lepší. Všichni se první zajímají o váš ekzém,  vy snad ani neexistujete. Kde má člověk najít sebevědomí? Můžete být úspěšní a stejně jste pro mnohé prostě ekzém.

🌸 Možná už jste zkusili změnit stravu, vyzkoušeli desítky krémů, ale nic doopravdy nepomohlo. Jste odborník na všechny ty mastičky (Infadolan, Excipial, Lipobase, Indulona, konopné masti, škvařené sádlo) a přes všechny “babské” i lékařské rady. Efekt minimální, dočasný nebo dokonce žádný. Často to bylo ještě horší, kreém vyvolal místo zklidnění alergickou reakci. Nakonec to byly opět kortikoidy s celou řadou vedlejších účinků.

🌸 Lékaři se vždy shodují na dvou věcech. Že atopický ekzém je nevyléčitelné onemocnění, kde mírné projevy lze řešit promazáváním, těžší pak kortikoidy s celou řadou vedlejších účinků. Mají pravdu?

Dovolím si nesouhlasit!

Atopický ekzém u dětí patří mezi nejčastější důvody návštěvy homeopata.

Správně zvolený lék totiž dokáže vás nebo vaše dítě atopického ekzému doopravdy zbavit.

Navždy.

 

 

To mě zajímá.

error: Content is protected !!