Svlékla jsem bílý plášť

 

Dnešní článek je mou malou zpovědí. Se změnou je u mne spojeno rozhodnutí – opustit po 22 letech farmacii. Podala jsem v lednu 2017 výpověď a ve chvíli, kdy píšu tento článek, si “bílý plášť” obléknu jen třikrát. Už při prvním setkání s homeopatií jsem věděla, tohle chci dělat. V úžasu jsem poslouchala nadšené lékařky homeopatky (první učitelé byly zejména ženy), jak s láskou mluví o homeopatii. Vnímala jsem jejich nadšení a toužila být jako ony. Dělat práci, které mne naplňuje.

Lékárenství

 

Vybrala jsem si farmacii, protože jsem chtěla pomáhat lidem. Medicínu jsem zavrhla. Nechtěla jsem lidem způsobovat bolest a neuměla si vůbec představit, že bych šla na pitevnu. Měla jsem sen, jak lidem v lékárně radím a oni se ke mně rádi vracejí pro rady.

Táhla mě alternativa

 

Zpočátku to tak i bylo. Dělila jsem se všechny informace z různých oblastí, abych lidem pomohla nebo aspoň vykouzlila úsměv. Poděkování za radu, která pomohla, mi bylo největší odměnou. Stále více jsem se zajímala o alternativní způsoby a vždy raději nabízela bylinky, přírodní extrakty, poradila změny ve stravování nebo nabídla jiné možnosti, které by mohly pomoci.

 

 

Uvědomění

 

Postupem času jsem si více a více uvědomovala, že klasická medicína často pouze potlačuje projevy nemocí a vlastně často nenabízí řešení. Nechci, aby má slova vyzněla, že klasická medicína je jen špatná. To si rozhodně nemyslím. V některých situacích je nenahraditelná a umí efektivně zachraňovat životy. Osobně si vážím lékařů, kteří jsou otevření a nezavrhují vše, co není “svaté”.

Zdraví je v naší kompetenci

 

Čím více jsem pronikala do homeopatie, mé vnímání zdraví se měnilo. Dříve by mne nenapadlo pochybovat, že za to může genetika, za tohle viry, baktérie či jiné organismy. Nyní si uvědomuji, že se věci mají jinak. Člověk sám má největší vliv na své zdraví a tím nemyslím zdravý životní styl (i když i ten má nemalý vliv). Mnohem víc naše zdraví ovlivňuje náš vnitřní svět – zda naplňujeme náš smysl života, jestli žijeme opravdové vztahy, zda se máme rádi, zda nežijeme život druhých…

Jiný úhel pohledu

 

Když jsem před deseti lety poprvé četla knihy o duchovních příčinách nemocí, vše mi najednou do sebe začalo zapadat (včetně homeopatie). Vše tady má logiku, příčinu a následek, tyto informace se mnou souzní. Otevřel se přede mnou úplně jiný pohled na život. Nestalo se to jen přečtením knih, neprožila jsem ani “osvícení” – jsem člověk jako vy. Přispěly k tomu mnohé metody – regresní terapie (Nejsilnější byl zde prožitek smrti.), setkání se s lidmi, kteří “vidí”, rodinné konstelace (Jsou pro mne stále obrovskou školou sebepoznání a pochopení života.) a mnoho dalších.

 

Neumím lhát

 

Moje práce v lékárně, kterou jsem milovala, mne už delší dobu tak nenaplňuje. Baví mne už jen poradenství a samotné vedení lékárny. Stále více mám problém vydat klasické léky a podpořit jejich užívání (povinnost lékárníka). Raději bych doporučila jiné alternativy.

 

Odsouvání rozhodnutí

 

Ovšem odejít z lékárny bylo těžké rozhodnutí. Vždy jsem uvnitř věděla, že jednou určitě, ale už dlouho to byly AŽPAKY (až budu mít víc klientů, až mne tady nebudou tak moc potřebovat…).  Vynořili strašáci, sami to určitě dobře znáte. Bylo jich hodně a byli ze všech koutů – starali se o existenční věci, zodpovědnost vůči zaměstnavateli a kolegům, zda nepřijdu o prestiž, jak si to mohu vůbec dovolit, vždyť přece všichni normální lidi chodí do práce… Malovali hrůzostrašné vize. Chtěli, ať to ještě aspoň odložím, že přece ještě nemám veškeré informace o podnikání… Byl by to hodně dlouhý odstavec, ale vy si určitě doplníte, čeho všeho se může člověk bát.

 

Nový příliv energie a radosti

 

Nejvíc jsem byla překvapena, že když jsem se konečně uvnitř rozhodla, zaplavila mne obrovská vlna radosti. A nejen to, překypuji energií dodnes a jsem sopka nápadů. Někdy mám pocit, že ani nejdou za jeden život zrealizovat. Chci psát články a e-booky, které vám pomohou s vašimi neduhy, chci vytvořit kurzy pro laiky, aby jste mohli homeopatii využívat k samoléčbě, chci další lidi inspirovat k homeopatii nebo obecně ukazovat jiný pohled na zdraví.

 

Život je změna

 

Život je změna a já konečně uposlechla svůj vnitřní hlas. Čas ke změně dozrál. Rozhodla jsem se plně věnovat homeopatii, kterou miluji, která mne nabíjí a  je pro mne nekonečným zdrojem inspirace. Navíc mohu pomáhat lidem, tak jak jsem vždy chtěla. Udělala jsem správné rozhodnutí. Chci poděkovat také všem svým klientům i čtenářům. Váš zájem byl motorem k této změně.

Děkuji. Děkuji. Děkuji. Ludmila Spáčilová

 

Tady je snadné řešení, jak si u běžných potíží homeopaticky pomoci sami, aniž byste se ztratili

v přemíře informací a tápali v potencích a dávkování 

Ukážu vám, jak si i bez roků strávených studiem pořídit jen ta potřebná homeopatika 
 a mít doma po ruce vše, co budete potřebovat.

 

Víte, že se homeopaticky léčí britská královská rodina a spoustu dalších známých osobností? Uvedu pár příkladů: Clinton, Tony Blair, Mahatma Gandhi, Goethe, Beethoven, Richard Wagner, Tina Turner, Cher…

Už jste účinky homeopatie zažili na vlastní kůži nebo u svých dětí a jste nadšení. Bylo by skvělé si v běžných situacích jako je rýmy, kašel, teplota, nevolnost nebo třeba průjem. ALE je tu velké ALE. Kdykoliv otevřete nějakou homeopatickou knihu nebo si něco načtete na internetu, máte hlavu jak balón. Co si si mám panebože vybrat? Je zde vždy minimálně deset možností a ty se ještě liší podle toho, od koho ta doporučení čtete. V tu chvíli máte chuť knihu (počítač) prohodit oknem.

🌸 Někdy si i umíte vybrat, ale objeví se další zákeřná past. Jakou potenci? Proč nemohou všichni autoři dát jednu a byl by klid. Jenže jeden doporučí 5, jiný 9 a klidně najdu radu, že mám dát 15 nebo 30. Nechci něco pokazit, vždyť tomu moc nerozumím. Homeopatie se mí líbí, vím že funguje, ale já si na to vůbec netroufám.

🌸 Možná jste už zvládli vybrat homeopatikum a rozhodli se i pro jednu z potencí. No a teď zase další zádrhel, jak mám homeopatikum brát? 5 kuliček, 3 kuličky nebo fakt jen jednu? A jak často? Homeopatie pro mě asi není. Buď se budu muset k homeopatovi objednat nebo se zase vrátím k bylinkám.

🌸 Možná vás mnozí straší, jak to můžete pokazit, že bez odborných znalostí nemáte homeopatika vůbec používat. Já vás chci naopak podpořit. Dá vám to obrovskou svobodu a, jak jsem psala výše, ušetříte tak čas i peníze.

🌸 Opravdu nemusíte se vším chodit k homeopatovi. Stojí vás to nejen čas, ale asi vám neporadí hned a ještě to stojí také peníze. Přitom homeopatika jsou velmi levná. Jednu tubičku pořídíte do stovky a je v ní 85 dávek!

 

Mám pro vás řešení – e-book Domácí lékárnička s bonusy ZDARMA

✅ E-book Domácí lékárničku jsem napsala jednoduše a maximálně stručně, abych vás nemátla přemírou informací. Vždy si vybíráte opravdu z těch nejčastějších homeopatik. Navíc jsem si dala záležet, abyste si vystačili s minimem homeopatik. Nemusíte si jich nakoupit 100 a ještě v různých potencích. I tady ušetříte. Vystačíte si s jednou potencí na všechny potíže, které v Domácí lékárničce najdete. Určitě se vám nyní velmi ulevilo.

✅ Vím, jak matoucí bývá i dávkování. Každý homeopat říká něco malinko (hodně) jiného. V e-booku Domácí lékárnička uvádím jasné dávkování. Já jako dávku doporučuji jednu kuličku, ale pokud jste zvyklí na 3 nebo 5, uklidním vás, je to úplně jedno – nemá to vliv na účinek.

 

 

 

 

UŽ DLOUHO NĚCO TAKOVÉHOP HLEDÁM!

error: Content is protected !!