Vánoce jsou svátky klidu

 

Jsou u vás Vánoce svátky klidu a pohody? Pokud ano, gratuluji a nemusíte vůbec číst dál. Článek není pro vás. Možná by nějaké kuličky pomohly třeba tchyni, ale znáte to: “Neraď, pokud nejsi o to žádán.” a je dobré se tím řídit. Páchat dobro fakt není dobrý směr.

 

Realita Vánoc je často opačná

 

Často, čím víc něco chceme, například pohodové Vánoce, realita je přímo opačná. Pořád přece není dost uklizeno, je potřeba připravit večerní hostinu s rybou a co se může pokazit, to se pokazí. Polévka utekla zrovna dnes z hrnce, ryba se pálí na pánvi, gruntování je potřeba dotáhnout do konce a cukroví na chodbě objevil nečekaný host – pes. Kouzlo Vánoc zmizelo v nenávratnu…

 

Homeopatika a Vánoce

 

Co teď? Jak se hodit do pohody? Jak opět navodit vysněnou poklidnou atmosféru? Mám pro vás několik tipů. Níže najdete několik homeopatik, které pomohou situaci zachránit. Raději hned skočte do lékárny, na Štědrý den kuličky hůř seženete.

 

Vánoční emoce

Jako první nabídnu tipy u naštvání, kdy máte co dělat, abyste nebouchli. O co víc se snažíme o pohodu a klid, vře to v nás. Je to absurdní? Je, ale je to častější, než si myslíme. První uvádím tipy při stavu naštvání, pak najdete dále tipy, pokud jste ze všech příprav už vyčerpaní a nevíte kudy kam. Zmíním také užitečná homeopatka, pokud nemůžete večer usnout nebo se často probouzíte. Pokud máte spíš sklon ke smutku a lítosti, i pro vás mám pár tipů. Posledními tipy jsou homeopatika, která se hodí, když to přeženete s jídlem a pitím. Každý týden jeden článek.

Vánoce – naštvání a vztek

Vánoce a únava

Vánoce a potíže se spánkem

Vánoční čas a smutek

Vánoce a trávicí potíže

 

error: Content is protected !!