Island a patní ostruha

 

Víte? Gratuluji. Nevíte? Nevadí, ráda vám povím. A jestli je vaším problémem patní ostruha, dále najdete radu, jak si sami můžete pomoci…

 

Příběh

 

Bylo nebylo, pásly se na sopce Hekla na Islandu ovce. Tráva zde vyrůstala z popela sopky a lidé si všimli, že tyto ovce trpí na kostní výrůstky. Toto pozorování bylo u zrodu nápadu, zda by se to nemohlo využít v homeopatické léčbě. Ta je postavena na základním principu podobnosti podobné se léčí podobným. Látka, co umí v surové podobě problém způsobit, tak v homeopatické podobě ho umí naopak léčit.

 

Látkou, ze které se bylo vyrobeno homeopatikum, je sopečný popel a my nyní máme k dispozici velmi zajímavý lék – homeopatikum Hekla lava. Co tedy umí lék Hekla lava léčit? Co má v obraze, jak my homeopaté říkáme?

 

 

Doporučení

 

Už jsem zmínila patní ostruhu, tak asi tušíte, že právě ji umí léčit. Užívejte homeopatikum Hekla lava 5 CH 2 x denně jedna kulička a doporučuji dlouhodobě – alespoň půl roku. Tento lék je dostupný v lékárnách nebo na lékárenských e-shopech.

 

 

Dávkování

 

Pokud jste zvyklí užívat místo jedné kuličky tři nebo pět kuliček, klidně u toho zůstaňte. Potenci (to číslo za názvem) doporučuji 5 CH nebo popřípadě 9 CH ( U nás je běžnější značení CH – můžete se setkat i se značením D, popřípadě C. U značení D to bude potence 6 a značení C je totéž co CH.).   Tento lék vám může nejen odstranit bolest, ale i po dlouhodobém užívání zredukovat výrůstky. Samozřejmě má tento lék mnohem širší vyžití: obecně kostní výrůstky, různé potíže se zuby, tumory… Ale to už bych doporučovala konzultovat s homeopatem.

Ještě se vrátím k patním ostruhám.

 

 

Faktory vzniku

 

Ráda bych zmínila, že často vznikají následkem nevhodné obuvi, přetěžováním plosek, problém zhoršuje dlouhodobé stání. Zkuste tedy i případně změnit obuv a zmenšete zátěž nohou. Také mohou vzniknout následkem úrazu nebo jako důsledek jiného onemocnění – tady je dobré se zaměřit i na příčinu. Přeji úspěšnou léčbu patních ostruh!

 

 

P.S. Mám k tomuto léku vřelý vztah i proto, že jsem Island před léty navštívila a zažila nádhernou přírodu tohoto ostrova na vlastní kůži. Dokonce jsem měla štěstí – sopka Hekla byla vidět a měla okolo krásný prstýnek z mraků. Tento zážitek (ani jiné z Islandu) nejde přenést do slov. Chtěla jsem do článku vložit její fotku, ale nemohu ji nikde najít… Pokud milujete přírodu, doporučuji Island vidět.

 

Tady je snadné řešení, jak si u běžných potíží homeopaticky pomoci sami, aniž byste se ztratili

v přemíře informací a tápali v potencích a dávkování 

Ukážu vám, jak si i bez roků strávených studiem pořídit jen ta potřebná homeopatika 
a mít doma po ruce vše, co budete potřebovat.

 

Víte, že se homeopaticky léčí britská královská rodina a spoustu dalších známých osobností? Uvedu pár příkladů: Clinton, Tony Blair, Mahatma Gandhi, Goethe, Beethoven, Richard Wagner, Tina Turner, Cher…

Už jste účinky homeopatie zažili na vlastní kůži nebo u svých dětí a jste nadšení. Bylo by skvělé si v běžných situacích jako je rýmy, kašel, teplota, nevolnost nebo třeba průjem. ALE je tu velké ALE. Kdykoliv otevřete nějakou homeopatickou knihu nebo si něco načtete na internetu, máte hlavu jak balón. Co si si mám panebože vybrat? Je zde vždy minimálně deset možností a ty se ještě liší podle toho, od koho ta doporučení čtete. V tu chvíli máte chuť knihu (počítač) prohodit oknem.

💚 Někdy si i umíte vybrat, ale objeví se další zákeřná past. Jakou potenci? Proč nemohou všichni autoři dát jednu a byl by klid. Jenže jeden doporučí 5, jiný 9 a klidně najdu radu, že mám dát 15 nebo 30. Nechci něco pokazit, vždyť tomu moc nerozumím. Homeopatie se mí líbí, vím že funguje, ale já si na to vůbec netroufám.

💚 Možná jste už zvládli vybrat homeopatikum a rozhodli se i pro jednu z potencí. No a teď zase další zádrhel, jak mám homeopatikum brát? 5 kuliček, 3 kuličky nebo fakt jen jednu? A jak často? Homeopatie pro mě asi není. Buď se budu muset k homeopatovi objednat nebo se zase vrátím k bylinkám.

💚 Možná vás mnozí straší, jak to můžete pokazit, že bez odborných znalostí nemáte homeopatika vůbec používat. Já vás chci naopak podpořit. Dá vám to obrovskou svobodu a, jak jsem psala výše, ušetříte tak čas i peníze.

💚 Opravdu nemusíte se vším chodit k homeopatovi. Stojí vás to nejen čas, ale asi vám neporadí hned a ještě to stojí také peníze. Přitom homeopatika jsou velmi levná. Jednu tubičku pořídíte do stovky a je v ní 85 dávek!

Já vám velmi dobře rozumím, i já jsem začínala a procházela si vším, co tady píšu. Já ale tak moc chtěla homeopatii porozumět, že jsem jí první roky dávala každou možnou minutu a většinu mojí dovolené. Já od první chvíle snila o tom, že bych chtěla jednou homeopaticky léčit. Sen jsem si splnila a na homeopatické cestě jsem nasbírala nejen informace a zkušenosti.

Došlo mi také, že se často homeopatie předává zbytečně složitě. Laik nemusí vědět úplně vše, aby se sám mohl léčit nebo své děti. Teď nemám na mysli dlouhodobé potíže a vážná onemocnění, to patří do rukou homeopata. Ale všechny ty rýmy, kašlíky, teploty, nevolnosti, zácpy, úrazy… to jsou přesně ty situace, kdy si skvěle pomůžete sami.

Mám pro vás řešení – e-book Domácí lékárnička

 

 

Potřebuji jednoduchý návod pro laiky

 

error: Content is protected !!