Jedna kulička

Je to s podivem, ale tato otázka je opravdu tou nejčastější. Možná mnohé překvapím nebo dokonce až vyděsím, když uvádím jako dávku jednu globuli (kuličku). Já tomu rozumím, že je to třeba nové a proto jsem natočila krátké video, abych vám dala vysvětlení.

Video: Stačí jedna kulička:

České specifikum

Na světě existují tisíce knih a jako dávku v nich najdete 1 globuli. Výjimkou jsou pouze publikace (pokud je mi známo), kde je spojitost s výrobcem homeopatik Boiron. Stejně tak se všude na školách (výjimkou jsou školy propojené s firmou Bioron) po světě učí jako dávka 1 globule.

 

Proč užívat jednu?

 

  • neznám jediný důvod, proč jich brát víc (jedině snad nekvalitní výroba)
  • bude se to líbit i vaší peněžence

Každopádně vás chci uklidnit, že počet kuliček neovlivňuje účinek. Je tedy čistě na vás, jestli budete nadále brát, jak jste zvyklí (myslím 3 nebo i 5) nebo přejdete na jedinou kuličku. Homeopatie není o počtu kuliček, ale o výběru homeopatika, které je podobné potížím.

 

Přehled všech mých manuálů k samoléčbě

 

Jsem autorkou mnohá návodů, jak si můžete pomoci. Jedním z nich je Domácí lékárnička, patří mezi ty velmi oblíbené. Stovky čtenářů má také balíček e-booků o Schüsslerových solích (Více ZDE>>.) a ženy také rádi sáhnou po novince 2018 – Krásná v každém věku (Více ZDE>>.) – nedivím se. Která z nás netouží po kráse? Navíc si zároveň zlepšujete zdraví. Napsala jsem i specifické návody u hemoroidů a žlučníku. Přehled všech produktů ZDE>>.

 

error: Content is protected !!