Komplikovaný stav

 

Přeji všem, abyste tato doporučení vůbec nepotřebovali. Jsou určena pro komplikované případy a nejsou z mojí hlavy. Rozhodla jsem se tyto informace šířit dál, aby se dostaly k více lidem a mohly víc pomoci.

 

Specifika epidemie (i koronaviru)

 

Homeopatie není na nemoci. Homeopatika se vybírají na individuální příznaky potíží. U epidemie je situace malinko odlišná. Dá se říct, že síla infekce je silnější než naše individualita a na většině populace stačí výběr z pár druhů homeopatik – genus epidemicus. Tomuto tématu jsem napsala článek Epidemie a homeopatie.

 

4 základní homeopatika epidemie koronaviru

 

Bude se nyní opakovat, tuto informaci jsem zveřejnila už předešlých článcích. Ať to nemusíte dohledávat, vložím vám je znovu.

 

Arsenicum album

– zimomřivost

– teplo pomáhá a ulevuje

– strach a obavy (nejvíc v noci)

– zvracení, průjem, kašel

 

 

Gelsemium sempervirens

 

– extrémní vyčerpanost (třes)

– slabost, ospalost, těžká víčka

– není žízeň

 

 

Bryonia alba

 

– potřeba absolutní nehybnosti

– velká žízeň

– pocení (ulevuje)

– únava

 

 

Eupatorium perfoliatum

 

– pocit rozlámanosti

– bolesti svalů, kloubů, kostí

– žízeň (chuť studenou vodu)

– bolest očí

 

Homeopatikum není u nás volně prodejné (potřebujete recept). Jak jej můžete získat se dozvíte v mém článku: Kde koupit homeopatika.

 

Jak si homeopatikum vyrobit – namnožit

 

Homeopatika jsou nyní vyprodaná a já jsem vám v posledním článku dala dva tipy, jak si homeopatikum připravit. První je příprava tinktury z kuličky homeopatika a ta druhá možnost je papírková metoda. Pokud jste jej nečetli, klikněte ZDE>>.

 

 

Komplikované případy infekce koronaviru

 

Rozhodla jsem se vám předat základní informace o dvou homeopaticích, která budou přínosná, pokud infekce koronavirem bude mít vážný průběh. Homeopaté doporučují tato dvě homeopatika: Camphora a Antimonium arsenicosum.

 

Camphora

 

  • výrazný pocit zimy a celkového prochladnutí těla
  • obličej bledý a studený
  • dušnost
  • tělo při dotyku studené jako kus ledu
  • studený pot, zima zhoršuje (i když chce být odkrytý)
  • úzkost
  • stavy šoku a kolapsu

 

Homeopatikum není u nás volně prodejné (potřebujete recept). Jak jej můžete získat se dozvíte v mém článku: Kde koupit homeopatika.

 

Antimonium arsenicosum

 

  • při komplikaci ve formě oboustranného zápalu plic
  • velké množství hlenu v plicích
  • zhoršené dýchání, dušnost
  • zhoršení po jídle a vleže
  • časté u starších pacientů
  • srdeční potíže
  • zánět očí
  • otok obličeje

 

Homeopatikum není u nás volně prodejné (potřebujete recept). Jak jej můžete získat se dozvíte v mém článku: Kde koupit homeopatika.

 

Tady je snadné řešení, jak si u běžných potíží homeopaticky pomoci sami, aniž byste se ztratili

v přemíře informací a tápali v potencích a dávkování 

Ukážu vám, jak si i bez roků strávených studiem pořídit jen ta potřebná homeopatika 
 a mít doma po ruce vše, co budete potřebovat.

 

Přestože je homeopatie neustále zatracovaná,  že je to placebo, je to prý jen “cukr” a prý je nevědecká, přesto ji používá anglická královská rodina, představitelé mnohých zemí světa a stovky slavných osobností? (Clinton, Tony Blair, Mahatma Gandhi, Johan Wolfgang Goethe, 7 papežů (Leo XII, Gregory XVI, Pius IX, X, XII; Pavel VI, Jan Pavel II), Charles Darwin, Ludwig van Beethoven, Richard Wagne, Catherine Zeta-Jones, Tina Turner, Cher…)

Vám to ale nemusím povídat. Vy máte s homeopatií vlastní skvělé zkušenosti. Kdo ji pozná na vlastní kůže (nebo u svých dětí), nepotřebuje, aby ho kdokoliv přesvědčoval, jednoduše ví…

Když se ptám lidí okolo a také těch, kteří mě sledují, často narážím na několik překážek, která vám brání homeopatii používat:

  • “Já vím, že funguje, ale neumím si vůbec homeopatikum vybrat. Nevyznám se v tom, potřebovala bych jasně vědět, co je na rýmu, co je na kašel, co na nespavost…”
  • “Zažila jsem na sobě, jak mi homeopatie už několikrát pomohla. Ráda si o ní čtu, líbí se mi, že je tak mocná, ale sami se v tom vůbec nevyznám. Ale já bych chtěla ji umět používat aspoň pro vlastní potřebu a pro své děti.”
  • “Někdy i vím, co by mi (dětem) pomohlo, ale pak se ztratím v těch různých potencích a i v dávkování.”
  • “Mám doma několik knih a sleduji články o homeopatii. No přijde mi to jako “džungle” a jsem z toho jelen, co si mám vzít.”

Moc dobře vám rozumím. Já také začínala a vím, jaký guláš na začátku člověk má v hlavě, když potřebuje vyřešit nějakou situaci /teplotu, zvracení, průjem, bolest v krku…

 

VAROVÁNÍ: Budou vás považovat za homeopata

Perfektní řešení, jak se v homeopatii neztratit

a vyléčit sebe i celou rodinu.

 

⇒ Vytvořila jsem návod, se kterým to zvládnete i vy. Vrátila jsem se v myšlenkách zpět ke svým začátkům a vytvořila Domácí lékárničku tak, aby byla maximálně srozumitelná, stručná a zároveň pomohla ve všech běžných situacích, které nás potkávají.

⇒ Doporučuji pouze ta nejběžnější homeopatika.

⇒ U každého víte jasnou potenci a dávkování.

Dala jsem si záležet a vytvořila k Domácí lékárničce také seznam homeopatik, které je potřeba doma mít. Vy totiž potřebujete homeopatikum hned podat a často to trvá, než je vám v lékárně objednají. Navíc u těch akutních nemocí se projevy docela rychle mění a druhý den potřebujete už třeba úplně jiné. Dám příklad: Napřed teče z nosu jak z kohoutku a potřebujete Alium cepa. Druhý den zhoustne a už potřebujete například Pulsatillu. Proto je dobré mít ten základ doma – být vybaveni.

Více o Domácí lékárničce se dozvíte kliknutím ZDE>>

“Tento skvělý e-book by měli mít doma všichni, které oslovuje homeopatie – ať už s ní mají nějaké zkušenosti či nikoli. E-book je natolik rozsáhlý, aby si ten správný homeopatický lék pro sebe na míru našel opravdu úplně každý. Zároveň velmi přehledný, že se v něm dokáže zorientovat i laik. Líbí se mi dělení dle jednotlivých zdravotních obtíží. Našla jsem v něm vše, co kdy trápilo naši rodinu. A mnohem víc. Díky za skvělou příručku a velmi praktický seznam a tahák.”

“Dlouho jsem čekala na knihu, která by mi polopatě vysvětlila, proč a jak používat homeopatika. A tento e-book mi dal dokonce více! Je to jednoduchý návod, kde najdete homeopatikum na své potíže a rovnou i s informací, jak ho používat. Konečně! A když v e-booku hledáte, pomůžou vám obrázky na jednotlivých stranách, které jsou vám super tahákem. Navíc seznam homeopatik k vytisknutí, vlastně zmenšený e-book jako tahák, prostě super! Děkuji!”

Něco takového potřebuji, podívám se.

K e-booku Domácí lékárnička automaticky získáváte další bonusy. Nejužitečnější vám bude Seznam k nákupu.

 

 

Mrknu se na Domácí lékárničku.

error: Content is protected !!